Ingrid Eekers
Ingrid Eekers

Ga aub DOOR JE BENT GEWELDIG

6 uur geleden
nivilleren
nivilleren

Prachtig, hoe hier blootgelegd wordt in welk een paranoia maatschappij we hier beland zijn, Nikki Sterkenburg hield er als columniste van Elsevier Weekblad er soms nogal merkwaardige ideeën op na, van dat weekblad zegde ik enkele jaren geleden al mijn lidmaatschap op, niet bepaald ook zonder reden, het is gewoonweg bizar dat dit soort lieden, met een totaal verknipte beeldvorming van invloed kunnen zijn bij inlichtingendiensten, een Carla Joosten is nog zo'n figuur, toevallig ook van Elsevier, de Blauwe Tijger brengt op zeer professionele wijze in kaart wat er in Nederland allemaal mis is, zet zich op vreedzame manier in, de video's die ze maken kan ik warm aanbevelen, de gedachtewisseling tussen FvD en PVV valt lovend te noemen, wat mij betreft dienen dergelijke dubbel 'O seven agenten als een Sterkenburg bij het grof vuil geplaatst te worden, laat haar maar verslaggever worden van een plaatselijk sufferdje!

6 uur geleden
Mike Nijboer
Mike Nijboer

Fossiele centrales blijven on Line, omdat op piek momenten het energie aanbod kan achterblijven bij de vraag. Dit maakt energie duurder. We weten allemaal wie gaat opdraaien voor de extra kosten en dat is de burger, niet de grote bedrijven. Waarom zetten we niet in op het verminderen van de consumptie, de vraag naar energie? Groene energie kan daardoor beter voldoen aan de vraag en kan zonne en windenergie zich technisch ontwikkelen, zodat het, op termijn, fossiele energie helemaal vervangen. Op dit moment is het technisch nog niet mogelijk om aan de energie vraag te voldoen, zonder fossiele brandstof centrales. De burger gaat betalen voor het politieke ongeduld

6 uur geleden
Dolores Pallares
Dolores Pallares

Definities: vraagt warhoofd hr. v Houwelingen, namens forum voor dummies. De stumper kent zelfs de definitie van “rechtsstaat” niet. Wat een blamage.

6 uur geleden
Licht Werker
Licht Werker

2 partijen tegen gestemd.... Welke? Mag ik raden?

6 uur geleden
Wolf J.
Wolf J.

"De ontmaskering van Forum Fakenews gezien" slow down there, buckaroo. Voor deze hele wet, en voor elk klimaatwetgeval of -maatregel geldt namelijk dat dit gebaseerd is op gebakken lucht.

6 uur geleden
JOH TOR
JOH TOR

Juist wel de namen noemen van de ambtelijke nullen.

6 uur geleden
peter molly
peter molly

Goed zo

6 uur geleden
rowe julu
rowe julu

De volgende stap uit het Rockefeller rapport, "op naar The Great Reset"! Al 14 jaar weggezet als "wappie" maar alle (conspiracy) "theorieën" worden stuk voor stuk (conspiracy) "praktijk"!! De Nieuwe Wereld Orde is in zicht terwijl het volk erbij staat en niets in de gaten heeft, onvoorstelbaar!?! Dit systeem MOET om, build back better voor en door het volk en de regeringen met hun handlangers zullen gestraft worden voor wereldwijde misdaad tegen de mensheid; het volk zal dit niet vergeten!

6 uur geleden
Carlo Jonkers
Carlo Jonkers

Wat een bespottelijk vertoon en wat een laaghartige interrupties.... Ik vind het echt bizar

6 uur geleden
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen

Ik vind het jammer dat Van Haga weg is bij de FVD, maar ik zie dat er ook een goede persoon voor terug is. Hiep hoi

6 uur geleden
Xander Niks
Xander Niks

NCTV is gelegaliseerde corruptie.

6 uur geleden
stephan duinker
stephan duinker

doe ff zo'n likeje op deze comment zodat nikki sterkenburg dit ziet :D

6 uur geleden
Andre v d ende
Andre v d ende

Vergeet niet miljonair Genee,you wil own nothing.

6 uur geleden
Ruben Duister
Ruben Duister

Klimaatvluchtelingen is bangmakerij en totale emo quatsch... Gatverdamme wat een deep state remspoortjes. Ps ijsberen populatie groeit, meer eilanden groeien ipv zinken. Deze klimaatwappies zijn niet te redden, walgelijke 4th reichs tools.

6 uur geleden
Merel Moistra
Merel Moistra

Ik had nog een betere. Waarom u naar mij moet luisteren is omdat anders uw aanwezigheid hier zinloos is. De kans bestaat dat ik iets zinnigs ga zeggen en dat de waarde van wat ik hier zeg niet afhankelijk is van het gedrag van derden.

6 uur geleden
TheRdamterror
TheRdamterror

wat de fuk een poets vrouw erbij hahaha hahaha wat een comedianten

6 uur geleden
Theo Richel
Theo Richel

Ontzettend veel interessante en leuke filmpjes hier worden onbruikbaar vanwege het simpele feit dat er niet wordt gezegd wanneer ze zijn opgenomen. Ik zou op allerlei plekken willen refereren aan dit debat vanwege de domme opmerkingen van Bontenbal en die PvdA figuur ter meerdere eer en glorie van Freek J, maar dat kan zo dus niet. Je kan toch in de intro zetten 'debat dd...'

6 uur geleden
norviell78
norviell78

Ga zo door !

6 uur geleden
pluijm2
pluijm2

Freek, geweldig gedaan, laat je niet weghonen door ontkenners van de realiteit. Links is zelf de grootste verspreider van nepnieuws. Denken dat het allemaal wel goed komt noemt men struisvogelpolitiek. Daar is links goed in. Gewoon keihard de realiteit ontkennen en dan zeggen dat het wel goed komt. Natuurlijk gaan ze ervoor zorgen dat de gascentrales niet ander kunnen doen dan sluiten zodat de prijs van energie de pan uitrijst. Alles een complot noemen is heel goedkoop. Dat is het niveau van links de grootste bangmakers.Kijk maar naar de klimaatgekte an sich. Dat is precies de bangmakerij waarvan nu FvD wordt beschuldigd.

6 uur geleden
pluijm2
pluijm2

Klimaatverandering bestrijden is vechten tegen windmolens. Het klimaat zal altijd blijven veranderen, dat is nu eenmaal zo. En welk klimaat gaan we nu precies behouden? Links roept toch net zo hard: let maar op"straks gaat alles overstromen etc, de het zeeniveau met meters omhoog".....Dat zijn net zo goed scenario's die niet zeker zijn en wat mij betreft onzin.

6 uur geleden
jacques gransier
jacques gransier

Luister je hiernaar dan krijg ik hartkloppingen. Hoe heeft het zoverkunnen komen? Is de bevolking van Nederland collectief zo ib slaap gevallen...collectief zo gehersenspoeld? Zo naïef...zo gemakzuchtig? Zo onwetend? Natuurlijk...er zijn mensen die het wel zien....maar deze mensen worden aangevallen door de meeste politici en een heel groot gedeelte van de bevolking zelf. De meeste mensen weten niets...ze laten zich alles wijsmaken. Ze willen waarheden zelfs niet horen. Geloven in schade door CO2 terwijl wetenschappelijk duidelijk bewezen is dat CO2 geen invloed op klimaat heeft. De hogere concentratie van nu is zelfs weldadig voor alles wat leeft. Dat zien we aan de vergroening van de aarde. Dit...ons...land wordt geleid door charlatans...door pseudo wetenschap.klimaat hysterie...virus hysterie...alles gebaseerd op pseudo wetenschap. Onweerlegbaar wetenschappelijk te bewijzen.

7 uur geleden
Oma grazyna
Oma grazyna

Dit is geen onzin Texesas nee wel Bij miijn schoon ouders in Polen 50 km Bos kappen en hout af voeren naar NEDERLAND en hier Verbranden

7 uur geleden
M. de Bruin
M. de Bruin

Van Dijk ook al zo n schoft

7 uur geleden
Frank Derksen
Frank Derksen

zou echt lachen als de pan in de vuur sla en dat nederlands de boel in fiksteken en dan geen winkels ziekehuizen,test straten, Maar overheids gebouwen;), Want die gekke linkse lobbiesten, denken dat ze alles kunnen tot er er wel concusquencies komen, dan opeens zijn ze weer braaf. en fleur agema beetje bespotten dat u nu tegenhoudt, Want zo blijkt het maar weer hoop roepen voor sensatie, Maar puntje bij paaltje steun ze FVD niet?. als het zo belangrijk was, Waarom zou je er niet goed over praten dan?. nee achteraf zeiken is beter of niet?.

7 uur geleden
Mark van der Griend
Mark van der Griend

Moet die Jansen de trein halen ofzo ? Door dat geratel is er geen touw aan vast te knopen. Maar misschien is dat de bedoeling ...

7 uur geleden
jemert96
jemert96

Zie het van de zonzijde Thierry, dit is weer extra ophef! Meer ophef is meer beter toch? Toch??

7 uur geleden
M. de Bruin
M. de Bruin

Stoppen Sjoerdsma!!!!!

7 uur geleden
M. de Bruin
M. de Bruin

Wat een gemene man die Sjoerdsma. Een hele minne man. BAH BAH. KWAL IS HIJ

7 uur geleden
Antonio David
Antonio David

Abolish the EU

7 uur geleden
pluijm2
pluijm2

Wiebelstroom inderdaad. Dit moeten wij als burgers toch kunnen tegenhouden, wij zijn toch de baas in ons land of hoe zit het nu. Dit is nu plotseling onzin, het is toch logisch dat als de zon niet schijnt en de wind niet waait er geen stroom wordt opgewekt. Houd toch op met die klimatlulkoek. Nog even en elke ademteug wordt belast. Zeker uitademen, want wat een CO2 zit daar in zeg, levensgevaarlijk. Het is gewoon één grote scam. Hieraan wordt weer door bepaalde lieden heeel veel geld mee verdiend en voor het milieu doet het weinig tot niets. De burger wordt gewoon genaaid m.b.v. bangmakerij en klimaatgekte.

7 uur geleden
Cor Borst
Cor Borst

Het is vrij simpel, we hebben nu een economie die nu grofweg draait op een Energiemix van olie, gas, kolen, nucleair en "groen". Omdat de economie nu moet gaan veranderen naar "duurzaam" en daarmee alles elektrisch aangedreven moet gaan worden, denk aan auto's, verwarming, industrie, moet er straks veel meer elektrisch opgewekt worden terwijl nu nog steeds 95% van het elektrisch wordt opgewekt door fossiele brandstoffen. We gaan straks in een spagaat waarbij alle fossiele brandstoffen eruit gaan, nucleair willen ze ook niet, dus alles moet straks via "groen" en elektrisch opgewekt gaan worden, hetgeen nu nog maar voor +/- 5% gebeurt inclusief biomassa en bossen opstoken. Je hoeft geen natuurkundige te zijn om te zien dat dit op windstille en bewolkte dagen faliekant fout gaat lopen. Het is reëel dat de stroomprijzen omhoog gaan richting de "groenste" landen van Europa namelijk Duitsland en Denemarken, waar de stroomprijs al +/-30% hoger is dan de onze, bovendien elke kant die je opkijkt lelijke windmolens ziet staan, dit in landen die minder dicht bevolkt zijn, je kunt wel raden hoe Nederland er over 10 jaar uitziet, een ritje door de Flevopolder geeft een kijkje in de toekomst.

7 uur geleden
Gorgina Barbella
Gorgina Barbella

Ook willy weer over antisemitisme...jeez man 🤦 En als Genee nou nog niet het spelletje vd politiek snapt, moet ie het maar bij voetbal houden.

7 uur geleden
Alexander van Eijken
Alexander van Eijken

Zoals altijd: Genee gaat inhoudelijk nergens op in .

7 uur geleden
Pieter Heuvel
Pieter Heuvel

Ben het wel met Freek eens maar voorbeelden zoals Texas zijn niet slim.

7 uur geleden
Oma grazyna
Oma grazyna

Bult Bet Better KAAG cominist Pinokio in zijn element en alle Schuine figureren waar hij mee bevriend is in de EU en NEDERLANDSE VOLK SLAAPT VERDER .EMIL.

7 uur geleden
Richie Remixer
Richie Remixer

Nou nou.....wilfred geeft je een podium....tjonge wat heeft hij een macht of Thierry wel of niet wordt gehoord. Moet je het Nederlandse volk straks horen piepen als ze meer moeten gaan betalen. Ik wil zien hoe de tweede kamer dat gaat verdedigen als al ons geld naar Brussel en Afrika gaat.

7 uur geleden
R Koster
R Koster

dacht even dat ie klimaatkudde zei

7 uur geleden
Ruben Duister
Ruben Duister

Extinction Braincellion de Aarsmaden in de globalistische propaganda anus.

7 uur geleden
Juroen
Juroen

🤣🤣🤣

7 uur geleden
Dbs
Dbs

Welke klimaatverandering. Er werd in de 1600 1700 1800 meer co2 de lucht in gestoot dan nu

7 uur geleden
Crypto Lover
Crypto Lover

WEF Wappies zijn het..

7 uur geleden
Matchless
Matchless

De heer Bonteboom snapt het allemaal niet, "de onwaarheden" die hier verteld worden. Gaat het nog een beetje meneer Bonteboom ?? Feiten niet snappen ?? Daarom hebben ze hem waarschijnlijk, als voormalig zijnde werkzaam in "de energiesector", weggetrapt en zit hij nu in de tweede kamer linkse onzin te verkopen

7 uur geleden
MJGaming
MJGaming

We krijgen in de toekomst gewoon weer nieuwe ijstijd, gaan ze dan zeggen dat ook door klimaat verandering komt. De aarde heeft sinds het bestaan een Cyclus van opwarming en verkoeling. En die paar honderd jaar dat wij extra c02 bij voegen aan de aarde gaat daar niks aan bedragen. Een vulkaan stoot meer co2 de lucht in dan dat china uitstoot in 5 jaar tijd. Duss....

7 uur geleden
Truus Mier
Truus Mier

Carolyn van BBB BAH!

7 uur geleden
wim essers
wim essers

Helemaal top💪

7 uur geleden
Elisabeth De Ling
Elisabeth De Ling

Van Meijeren

7 uur geleden
Elisabeth De Ling
Elisabeth De Ling

Groot gelijk van

7 uur geleden
Niek V
Niek V

Gideon voelt zich aangesproken door een kritisch rapport op extreem rechts. FvD is dus extreem rechts.

7 uur geleden
Marco S
Marco S

Ik vind Thierry een eindbaas

7 uur geleden
ken leergierig
ken leergierig

Hoe komt het dat die krullebol geen energierekening meer betaald? Ik woon in een huis met a certificaat en betaal nog altijd energierekening. Komend jaar blijf ik hetzelfde betalen heb ik al gehoord. 20 % van mijn inkomen. Er komt echt een einde aan mijn bezuinigmogelijkheden. Ik heb dat ook niet het inkomen van jullie daar in de kamer

7 uur geleden
G. De Graaf
G. De Graaf

Dat FvD tillen wij binnenkort op onze handen door de straten heen Pim had trots op jullie geweest, weet het zeker

7 uur geleden
R C de Jong
R C de Jong

Inderdaad:een land waarin een nar als Nikki Sterkenburg wel met jóu de vloer mag aanvegen,maar een volksvertegenwoordiger niet met háár, is geen rechtsstaat. Maar bovenal: het gezag is erop uit om kritische burgers monddood te maken,door uitoefening van (nationaal)socialistische staats terreur.Doe er asjeblieft iets aan, verzet je er zoveel mogelijk tegen!!

7 uur geleden
Gordon Bos
Gordon Bos

Ik weet niet wat die Bontenbal in de energiesector heeft gedaan - waarschijnlijk CVO's verhandelen of zo - maar als je teveel stroom van een windturbine vraagt dan stopt dat ding met draaien en zit iedereen in het donker. Het mag misschien zijn dat de aanleiding in Texas een uitgevallen gascentrale was, maar de escalatie van het probleem is wel degelijk te danken aan onjuiste inzet ten behoeve van die `green deal`. De weersomstandigheden van dat moment waren ook zeker niet ongebruikelijk voor Texas dat een landklimaat heeft en dus juist veelvuldig te maken heeft met extreme temperaturen, zowel hitte als koude. Het is dus totale nonsens om dit aan global warming op te hangen. Wat wél waar is, is dat in Texas klimaatbeheersing in gebouwen nagenoeg volledig elektrisch is en dat de stroomvraag juist bij temperaturen onder het vriespunt - ook niet echt ongebruikelijk in ons land - zeer hoge pieken bereikt omdat de airco's voorverwarmd moeten worden tegen bevriezing. Heeft overigens die gast van de PvdA misschien ook bij de hand hoeveel mensen er door dit falend beleid en de ontmanteling van robuuste stroomvoorziening daar in Texas zijn omgekomen?

7 uur geleden
S. Brouwer
S. Brouwer

De minister is verantwoordelijk, dus slechts de minister is op (wan-)gedrag van zijn ambtenaren aan te spreken ? Namen en rugnummers van zijn adviseurs en uitvoerders verboden ? Niet dat de Grote Kale Engnek niet volledig op Sterkenburgs lijn zit als het gaat om de uitkomsten van dit beleid, nl de mogelijkheid die het geeft tot controle tot in de haarvaten van de samenleving, maar dit geeft wel ontzettend veel ruimte aan de ambtelijke top om tot op grote hoogte te doen wat zij wil en in het uiterste geval de facto de minister van dienst voor de trein te gooien, als hij/zij niet recht wil breien naar de zin van deze Kaste ( en/of hun eigenlijke aanstuurders ? ) Of is het toch wérkelijk zo dat alleen de minister aanstuurt, en de ambtenaren slechts tot op de letter uitvoeren wat de miníster zegt ?

7 uur geleden
frutt56
frutt56

Bontenbal is een beta die voor niks op de uni heeft gezeten....

7 uur geleden
BR JT
BR JT

Kom je wat laat mee aan zetten, Baudet. Dit weet ik al anderhalf jaar jongen.

7 uur geleden
startrooper2earth
startrooper2earth

standvastig en behoorlijk logisch repliek op de vragen/interrupties. Goed gedaan!

7 uur geleden
R B
R B

Freek, lekker rustig, laat zich niet misleiden, trapt niet in de val. Super. Ze zijn allemaal bang dat de waarheid naar boven komt. Je moet wel heel wat op je kerfstok hebben wil je zo chantabel zijn gemaakt om aan deze ondergang mee te werken. Ze zijn straks allemaal medeplichtig.

7 uur geleden
William
William

Heel goed! Gelijk op d'r plek zetten.

7 uur geleden
Boré
Boré

Dat Linkse Kartel gooit maar met de woorden nep-nieuws en fake-nieuws. Beetje op hun teentjes getrapt. Lekker met modder gooien zodat je maar niet over het onderwerp praat maar de persoon die spreekt belachelijk maakt. Vieze linkse spelletjes.

7 uur geleden
Elisabeth De Ling
Elisabeth De Ling

Omg Genee dit is wel erg wat je zegt. Als je je goed gedraagt Thierry, alsof hij een kind is en niet zijn mening mag verkondigen. Wat een slappe vertoning Genee🤐

7 uur geleden
No Vaccin
No Vaccin

Waar zitten die Tweede Kamerleden nog voor? Belangrijkste gebeurtenis in honderd jaar maar een debat over voeren nee hoor dat is niet nodig. Kartel wil bevolking onwetend houden en dat lukt grotendeels.

7 uur geleden
Robin The SkyrimLord [NLD]
Robin The SkyrimLord [NLD]

Deze mensen heb ik al lang al vermoord als ik daar was.

7 uur geleden
Stephan Schop
Stephan Schop

8:43 Als je je nu weer een beetje goed gedraagt ? Dan... Anders.. Is dit hoe we met elkaar omgaan anno 2021. Je kan het met elkaar oneens zijn, maar kom op.

7 uur geleden
Ramzy Alioui
Ramzy Alioui

Freek is aan aan

7 uur geleden
Margo Baars
Margo Baars

👍👍👍

7 uur geleden
Gerarda Grapendaal
Gerarda Grapendaal

De potten verwijten de ketels

7 uur geleden
El Cid Campeador
El Cid Campeador

Europese Unie en de VS is het probleem, die willen controle, tiranie, fake news voort zetten, fascistish wereld staat of extreem links, hoe je het ook noemen wil, het zijn dictators die de mens tot slaaf wil maken en/of slavernij voort zetten.

7 uur geleden
kalm
kalm

Dit is echt niet normaal!

7 uur geleden
Robin The SkyrimLord [NLD]
Robin The SkyrimLord [NLD]

Plus met extreme wind hier in Nederland kunnen Windmolen kapot gaan door.

7 uur geleden
Patrick Van Laere
Patrick Van Laere

Ik vind Thierry volstrekt niet arrogant en de waarheid komt toch aan het licht! Alleen zal het voor velen veel te laat zijn, omdat ze vandaag niet MOGEN zien wat er in de hele wereld gebeurd. Ik hoop maar voor gans de mensheid dat het niet leid tot toestanden zoals de softenon baby's! Nu krijg je zogezegd een beetje vrijheid terug onder publieke dwang want het vaccin is niet verplicht! maar later krijg je spijt had ik maar een beetje meer nagedacht waarom we vrijwillig een vaccin in testfase lieten toedienen.

8 uur geleden
Liberty
Liberty

Wat reageren die mensen toch agressief op het Forum. Vervelende zure mensen zijn het.

8 uur geleden
Christa Gijsman
Christa Gijsman

Die gestoorde FREAKS die zijn net schuldig zijn,ALS CRIMINEEL RUTTE.

8 uur geleden
Jacob Kajuiter
Jacob Kajuiter

Laat je niet in de luren leggen, agendeer het een volgende keer gewoon weer en verzamel bewijs van tegenwerking.

8 uur geleden
frutt56
frutt56

Hoe meer je van Freek ziet, hoe beter je snapt dat Eerdmans hem kwijt wilde.

8 uur geleden
Bouser WoW
Bouser WoW

`mensen moeten verantwoordelijk worden gehouden als dit soort grappen worden uitgevoerd

8 uur geleden
Het phenominalebe leven
Het phenominalebe leven

Wetenschappers hebben zich links in een box geleerd met z'n bèta, lelijk jong. Er worden dinosaurus botten gevonden in Nederland man halve zool we zweven in een heelal waar alles mogelijk is.

8 uur geleden
No Name
No Name

Held 💪🏻🇳🇱

8 uur geleden
Jacoba Pelgrim
Jacoba Pelgrim

Touché

8 uur geleden