Peter
Peter

De ECB gaat de starters niet helpen en het duurt nog jaren voordat dit probleem in NL (gedeeltelijk) is opgelost. Ik heb een huis kunnen kopen dankzij investeringen die ik heb gedaan in bitcoin en aandelen, hopelijk hebben anderen hier ook wat aan. Je centen op de bank houden is geen optie meer wil je meer vermogen opbouwen.

18 minuten geleden
Now it's all about me and my learning process.
Now it's all about me and my learning process.

Het zijn gewoon mensen en mensen op een toonaangevende functie zijn nu eenmaal de beterweters, dit is onterecht natuurlijk. We zijn doorgedraaid in het sociale, een hoogleraar vind bv dat hij alles weet, ongeacht zijn specialisme zal hij zich volledig mengen in andere arbeid gerelateerd vraagstuk waar hij de ballen verstand van heeft, maar men moet gehoord worden en zal dus de positie misbruiken, wij zijn als mensen gewoon niet in staat objectief te blijven, we hebben elkaar niet zo opgevoed.

52 minuten geleden
o.
o.

Dus conclusie er is geen woon Crisis en er is een DOORSTROOM CRISIS. Meer woningen in de stad bouwen er zijn zo 1000 plekken per stad waar je kan verdichten probleem bewoners of om woonende of lokale overheid.

Uur geleden
Melanie Arnold
Melanie Arnold

het is simpel. je zorgt ervoor dat mensen en coorperaties gelimiteerd worden aan het aantal vastgoed wat ze mogen beheren oa de prins heeft half amsterdam de pijp , niet helemaal nodig als je als parasiet al gratis geld binnen krijgt van onze belasting centen.

2 uur geleden
Nikki Ross 128 B
Nikki Ross 128 B

Ik zie maar 1 serieuze oplossing. Een flink aantal wolkenkrabbers bouwen. Zet er 300 neer dan ben je er.

9 uur geleden
Gert Woumans
Gert Woumans

Idioot filmpje, in die zin dat alles wat wordt aangehaald om mensen meer geld te geven gewoon de huizenprijs oppropt. De oorzaak is het tekort, is er geen tekort, is er geen investeringskans en geen investeerder.

9 uur geleden
Shasco Laugs
Shasco Laugs

Ik wil toch even verwijzen naar de video ---Vienna's Radical Idea? Afforable Housing for all--- Dit is een top manier voor urbanisatie, extra woningen, groen en sociale cohesie te stimuleren voor sociale huur. Upvote deze comment zodat zoveel mogelijk mensen deze video kunnen zien!

10 uur geleden
Gert Woumans
Gert Woumans

Beetje anekdotisch, maar daarom misschien niet onjuist. mocht meer geïntegreerd zijn om het aantal woningen tekort te verklaren... Welk aspect heeft welke impact. En dat tekort stuurt natuurlijk de investeerder die volgens mij eerder symptoom is dan oorzaak. Mochten er teveel woningen zijn, dan daalde de prijs en zouden de investeerders er niet op af komen.

10 uur geleden
Nikki Ross 128 B
Nikki Ross 128 B

Boeren uitkopen en de stallen ombouwen tot woningen.

10 uur geleden
nl91088
nl91088

0

10 uur geleden
berreta92f
berreta92f

Misschien geen vluchtelingen meer aannemen. We zitten vol

10 uur geleden
Ruben Verheij
Ruben Verheij

............................. De [LEEGstaande] kantoorgebouwen, die ombouwen tot sociale-woningen? ..............................

10 uur geleden
Nikola Edelsztejn
Nikola Edelsztejn

Kunnen we niet eens serieus gaan overwegen om te kiezen voor goedkope, betonnen appartementencomplexen, zoals in Oost-Europa. Nee, het is niet het mooist, maar het is een goedkope en zelfs nog duurzame oplossing, gezien de goede isolatie die beton met zich meebrengt. Het werkt al sinds de 20e eeuw hier in Roemenië, het kan even goed in Nederland werken.

10 uur geleden
Paul Damhuis
Paul Damhuis

Waarom word de immigratie niet genoemd?

11 uur geleden
Eur van Andel
Eur van Andel

Diverse gemeentes LIMITEREN het aantal mensen dat in een huis mag wonen. Alsof dat nog niet idioot genoeg is, noemen ze de vergunning om aan studenten te verhuren een “ontrekkingsvergunning” omdat de woning onttrokken wordt aan de huizen voorraad. Studenten wonen niet. Dat zijn beesten die in hokken gehouden worden. Met deze instelling wordt het probleem alleen maar groter. Laat mensen zelf uitzoeken met hoeveel ze in een huis willen wonen en waar.

11 uur geleden
Richard De Bree
Richard De Bree

ik woon al sinds 2013 in mijn 1tje in een eengezinswoning, en heb vaker een huisgenoot geprobeert maar elke keer werkte dat weer averechts in de zin van mensen profiteren teveel van je als je te goed voor ze bent of het loopt gewoon niet. Heb zelfs bekende in huis gehad in de zomervakanties die echt dakloos zijn. word ook aangeraden met degene samen te gaan wonen waarvan je houd en niet jan en alleman in huis te halen waar ik nu ook echt achter ben gekomen.

12 uur geleden
nick nieuwelink
nick nieuwelink

Het moet ook gewoon legaal worden, alcohol daar aantegen zou eerder illegaal moeten zijn dan eiet

12 uur geleden
nick nieuwelink
nick nieuwelink

Wiet*

12 uur geleden
user
user

lol de mp5 is op 😂 hebben deze nooit warzone of modern warfare gespeeld dan zul je zien 😂

12 uur geleden
Levien souwcijs
Levien souwcijs

woningnood ja jongens ik weet het, jullie zijn ws links maar komt toch ook wel een beetje door de hoeveelheid vluchtelingen die we allemaal binnengehaald hebben... geen haat naar buitenlanders zeker niet

12 uur geleden
FlaneerMeister
FlaneerMeister

Er moet gewoon een flexibel belastingtarief komen op het aankopen van huizen. Mensen die nog geen vastgoed bezitten betalen geen overdrachtsbelasting, mensen die een tweede huis kopen betalen een percentage bijv 2% en vanaf 3 huizen voer je 10% in. Zo wordt hetzelfde huis voor een belegger veel duurder, terwijl het voor starters goedkoper wordt.

12 uur geleden
mindustrial
mindustrial

Falend immigratiebeleid, boeren met land die gemeentes in hun greep hebben en verhuurdersbelasting zijn de echte oorzaken. Maar dat zal geen enkel kabinet durven zeggen.

13 uur geleden
Siraj Autar
Siraj Autar

Kantoorpanden!! Sinds 'het killer-virus' zijn heel wat kantoorpanden leeg of deels leeg komen te staan. Met vrij eenvoudige aanpassingen deel je deze zo op en kunnen er heel wat studenten/starters voor een aantal jaar ondergebracht worden. Leegstaande industrie terreinen vol zetten met containers van vrachtwagens, ook die zijn voor niet al te veel om te toveren tot best comfortabele huisjes! Zo los je tijdelijk het probleem voor een groot deel op, de politiek heeft dan de tijd om de catastrofale fout uit 2017 aan te pakken en gedegen bouwbeleid te schrijven: aan de randen van steden o.a. kunnen ZAT woningen nog gebouwd worden, als dat eenmaal gebeurt is en het gros van het woonprobleem is opgelost. Echter is dit wel blijven: hoeveel mensen hebben we in NL over 50 jaar, over 100? over 500? Krijgen we futuristische mega sky-scrapers ala sci-fi films? Volgens mij nog niet eens zo een heel raar scenario, we gaan als mens de lucht in, dat kan op een gegeven moment niet anders, we worden steeds een stukje ouder en vermeerderen in aantal.

14 uur geleden
Luciano Van den Bogaard
Luciano Van den Bogaard

Bouw een huis staat op NLblow hoe dat moet

14 uur geleden
d1rkj4n
d1rkj4n

free holleeder

14 uur geleden
Wijnand Veneberg
Wijnand Veneberg

Ben echt opgelucht dat ik nu in Duitsland ben gaan werken en wonen en niet meer met dit probleem zit, en gemakkelijk een ruime woning kan vinden en betalen. Ik heb na mijn studeren eerst 2 jaar anti kraak gewoond en (maar) 1 keer moeten verhuizen. Daarna moest ik er plots uit en heb ik een studio gevonden van 20 m2 waar ik 6 jaar gewoond heb. En dan heb ik het gevoel dat ik al die tijd geluk heb gehad. Want het is in de tussentijd alsmaar erger geworden, en ik denk niet dat het nu nog mogelijk is wat ik toentertijd gedaan heb… Zo wordt die zelfde studio nu voor 150K verkocht. Het is om moedeloos van te worden, zeker omdat er veel te weinig actie wordt ondernomen. De politiek vindt huurbevriezing al revolutionair, maar er zijn veel revolutionairdere plannen nodig om dit gigantische probleem in Nederland op te lossen.

14 uur geleden
Hilke van Meurs
Hilke van Meurs

Ik ben bijna afgestudeerd maar ik heb weinig zin om aan dit gedoe te beginnen en te sparen voor veel te hoge prijzen die ik toch niet kan betalen

15 uur geleden
Sem Johnston
Sem Johnston

Zouden jullie een video kunnen maken over de economie die door corona helemaal gek is geworden.

15 uur geleden
Vork81
Vork81

17 oktober gaan we weer!

15 uur geleden
HK Prod.
HK Prod.

Huisjesmelkers moet optyfen

15 uur geleden
Davey Striper
Davey Striper

Deze reactie stamt nog uit 2002, vol is vol is toen al gezegd.

16 uur geleden
Joey Weeda
Joey Weeda

Ik hoop dat die serie dan ook wel komt 😅

17 uur geleden
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide

We hebben weer een minister van volkshuisvesting nodig. Die af te schaffen sloeg echt nergens op!!

17 uur geleden
Gaben van den Brink
Gaben van den Brink

Allemaal leuk en aardig jongens. Maar wat is dat voor deur? Niemand zegt hier wat over? Hallo mensen is dit normaal? Dat ding teleporteert! Hoe kom je daar aan? Is dit een vernieuwde techniek die ik gemist heb? Ik het allemaal maar erg raar. Graag zou ik een explainer zien over de deur.

17 uur geleden
Lennart Joustra
Lennart Joustra

Misschien een dom idee maar misschien een 3e polder?

17 uur geleden
ItsyaboyAndy
ItsyaboyAndy

wat als we gewoon nog een stuk nederland maken uit de zee en droogleggen

18 uur geleden
Standard Dislike
Standard Dislike

...en je bent dalijk verplicht asielzoekers in je huis te nemen . Laat dat maar eens effe op je inwerken . LOL .

18 uur geleden
P R
P R

Ja er is een wooncrisis. En ja het is erg dat jongeren bijv. in te dure huurhuizen wonen of geen starterswoning kunnen krijgen. Maar zodra men begint over 'we zijn AL 7 maanden aan het zoeken" heb ik iets van: get real! Ga pas klagen als je een jaartje verder bent ofzo. Voor de rest snap ik het helemaal hoor, begrijp me niet verkeerd... Maar een student die 1500 euro moet betalen oid, dat vind ik erger dan die paar maandjes die sommigen wachten.

18 uur geleden
San Dagelijks
San Dagelijks

Door corona kon ik m’n scriptie anderhalve maand eerder dan de deadline inleveren, omdat ik zeeën van tijd had en geen fomo kon hebben van leuke feestjes o.i.d. Dus dat was een klein pluspuntje op zich. Oh btw natuurlijk geslaagd he.

18 uur geleden
Standard Dislike
Standard Dislike

13:09 ...en je bent verplicht asielzoekers in je huis te nemen . Laat dat maar eens effe op je inwerken . LOL .

18 uur geleden
Charming nowhere to hide
Charming nowhere to hide

Mensen maken te veel kinderen tegenwoordig om meer geld te krijgen

17 uur geleden
Mark Secker
Mark Secker

Ik heb hier ook nog wel een leuke ruimte vrij voor een studente.

18 uur geleden
Stefan berg
Stefan berg

iedereen denkt dat er een woning te kort is, maar dat is niet zo. er staan genoeg huizen leeg maar ze vragen absurde prijzen ervoor. als mensen gewoon weer normaal bieden op huizen is er geen probleem. maar tegenwoordig worden huizen gewoon met 100k meer verkocht dan de vraagprijs.

19 uur geleden
hellyeah66613
hellyeah66613

Je kan alles skippen behalve dat van beleggers, de ecb en nog veel belangrijker en onbenoemd: de federal reserve

19 uur geleden
Giel van Altena
Giel van Altena

De woningprijzen lopen ook op door meer kunnen lenen (lage hypotheekrente), meer kunnen overbieden (belastingvrije gift van ouders), te hoge taxatiewaarden en daardoor te hoge hypotheekruimte. Zodra woningen in een straat verkocht worden nemen de woningwaarden en daarmee de hypotheekruimte verder toe.

20 uur geleden
fleur janssen
fleur janssen

Statushouder opvangen in de regio. Hoezo staat dat luxe tentenkamp met 20 miljoen tenten in de golfregio leeg?

20 uur geleden
descendant0fdragons
descendant0fdragons

Gewoon keihard bouwen, dan gaan prijzen wel omlaag. makelaars en investeerders ga maar je heil zoeken op de beursvloer! Huizen zijn om te leven, niet voor economisch gewin! Investeerders die zo durven moeten maar op kantoorpanden gaan speculeren. Markt is groot genoeg daarvoor. Oh nee zelfs ABN amro verhuist uit zuidas. nou dan moeten deze speculanten maar een andere tak van sport zoeken. Bewijst dat Nederlandse economie helemaal niet floreert onder dit soort beleid. Want kantoor panden die niet aantrekken, betekent dus gewoon geen bloeiend economie. Want vestigen voor belasting paradijs, BV's zijn geen zinvolle bedrijven die in NL wil uitbreiden voor de toekomst, zijn maar brievenbus firma's! Maar dan gaan ze de bevolking uitbuiten met dure panden en huren.

20 uur geleden
fleur janssen
fleur janssen

Ook de Illigaliteit strafbaar maken. Uitzetcentercenter maken op Schiphol na 2 keer procederen exit. Duane vergroten die de overdracht regelt.

20 uur geleden
Simon
Simon

We zouden ook een verbod op het hebben van een x aantal huizen kunnen instellen; een "Prins-Bernard-stop". Voor non-sociale woningverhuurders zou het bijvoorbeeld nog maar toegestaan zijn om maximaal 10 woningen te verhuren.

20 uur geleden
M Oo
M Oo

Ik mis inhoud. Ik mis evaluatie van het beleid. Kan je anno 2021 wel een dergelijke subsidie pot adquaat handhaven? Kan je wel bij aanvragen controleren op de eisen die gesteld worden aan de subsidieaanvraag? Het is een fraudegevoelige toeslag, met een enorme € € omvang. Die regeling had niet zo ingevoerd moeten worden. Waarom niet inkomstenbelasting op laagste inkomens naar beneden en dan afschaffen van al die toeslagen en subsidiepotjes?

20 uur geleden
fleur janssen
fleur janssen

Hoe is die 1 miljoen berekend. X duizend statushouders zijn die hierin meegenomen? Wanneer wordt 't Deense migratie aanpak toegepast in Nederland. Rechtvaardiger beleid en meer plek voor mensen die x jaar op de wachtlijst staan itt 1... dagen...?

20 uur geleden
Daniël van Deutekom
Daniël van Deutekom

Sterke video!

21 uur geleden
sivo dê silva
sivo dê silva

Ik ben begonnen met een uitschuifbare zelfvoorzienende e bike camper...want dat woon adres is ook een. Melkkoe

21 uur geleden
M K
M K

Ik (27) heb van de week eenmans een vrijstaande woning gekocht. Goede locatie, grote tuin, aan open vaarwater en een marktwaarde ruim boven de 400.000,-. Some people are luckier than others 🙂

21 uur geleden
4jeffryangelus
4jeffryangelus

Evens.Tenzij je dat bedrag niet cash Hebt en hebt moeten lenen. Dan is 400.000 euro Schuld opeens enorm veel. Makkelijk rijk voelen als je de rekeying nog niet hebt betaald. Als je deze feeling cash hebt betaald Dan zit je uiteraard vrij comfortable met 27.

9 uur geleden
Seagull
Seagull

Ja als burgerbevolking kun je natuurlijk niets tegen zo'n overmacht beginnen met alleen maar handvuurwapens, dat hebben we keer op keer gezien in Vietnam, Afghanistan, Cuba, etc.

21 uur geleden
lometje
lometje

Het thuiswerken in coronatijdperk heeft op z'n minst aangetoond dat thuiswerken een oplossing is voor veel bedrijven. Daarmee zou je als bedrijf een deel van je kantoorruimte af kunnen stoten die woonruimte zou kunnen worden. Dit zou makkelijk gemaakt moeten worden gezien bedrijven vaak voor langere tijd vastzitten in huurcontracten en een werkruimte niet zomaar bewoont mag worden. Kortom regelgeving?

21 uur geleden
Jonathan Jonckheere
Jonathan Jonckheere

Mss kan de overheid het makkelijker maken (qua papierwinkel) om met meerderen op hetzelfde adres te wonen? We hoeven niet allemaal ons eigen huis te hebben een leventje zoals in friends bvb kan ook zijn charmes hebben.

22 uur geleden
Dunya Ahadi
Dunya Ahadi

Ze moeten maar eens huizen bouwen voor een normale prijs en die asielzoekers maar laten wachten wij die hier geboren en getogen zijn komen niet aan een woking

22 uur geleden
Geert-Jan Vreeburg
Geert-Jan Vreeburg

Geloof je het zelf ?????? En de reststoffen waar het op gekweekt is . En..........

22 uur geleden
Rowin n
Rowin n

Schuld van de links klaplopers overduidelijk

23 uur geleden
Inconsistent Content
Inconsistent Content

8:42 smooth Sophie😂

23 uur geleden
amsterdamboogie
amsterdamboogie

16 jaar op de wachtlijst voor social huur, tegen de tijd dat je kans maakt, verdien je te veel voor social huur, en verdien te weinig om te kunnen kopen. Emigreren is de enige snelle oplossing.

23 uur geleden
Annika Brink
Annika Brink

Yep, wij doen al jaren alles goed om te kunnen zorgen dat we een huis kunnen kopen, maar zitten volledig klem. Mijn partner en ik zijn al 8 jaar samen, in de 30 en hebben beiden hard gewerkt voor een iets boven modaal inkomen. Goed geregeld, toch? Not. We komen niet in aanmerking voor sociale huur en betalen ons daarom helemaal scheel in de vrije sector. Goedkoper wonen zit er niet in, en dus kunnen wij niet genoeg sparen om op een koop woning te overbieden. Waar ligt voor ons de oplossing?

23 uur geleden
G M
G M

Bouw hoger of bouw in Flevoland, perfect centraal gelegen en is toch al een drooggelegd gebied. En probeer immigratie uit 3e wereld landen te stoppen want anders is het dwijlen met de kraan open.

23 uur geleden
sehhi vooty
sehhi vooty

15.. maar ja millennials en hun geloof in de maakbare wereld.. wat een desillusie staan hun te wachten fun fact 2022 is 2020&2021 met een pruik op

23 uur geleden
Niels Van Den Sigtenhorst
Niels Van Den Sigtenhorst

wie rijk is heeft geen klimaatcrisis die gaat op spacetour. wie rijk is heeft geen woningcrisis die koopt woningen op en verhuurd ze, wie rijk is heeft geen zorgcrisis ze verdienen daardoor juist goed.

23 uur geleden
Michieliosi
Michieliosi

Jullie kunnen lullen als brugman, maar het gaat allemaal om het monetaire beleid van de ECB. Brrrrrrr, zegt de geldprinter

Dag geleden
mr92_ ChaostocreativitÝ
mr92_ ChaostocreativitÝ

De politiek gaat dit probleem niet oplossen, net zo goed als dat zij alle andere zogenaamde problemen en crises niet gaan oplossen. alsjeblieft zeg. de politiek doet enkel en alleen aan symptoombestrijding, en sterker nog ze proberen alleen maar de problemen op te lossen die ze ooit zelf hebben veroorzaakt met ander wanbeleid. Dus ja, het moet anders. Maar je moet niet naar de politiek kijken Emil. dat snap je toch zeker zelf ook wel? Het is volgens mij niet heel ingewikkeld. Huisjesmelkers keihard aanpakken, dwz het bezitten van meerdere panden illegaal maken, gedwongen laten verkopen aan starters etc die willen kopen, de rest naar de sociale huur, marktwerking er af, prijzen om laag. Buitenlandse investeerders opzouten, zelfde verhaal als bij onze eigen huisjesmelkers. Al dat gekke VVD beleid in de shredder. Belanstingvoordeel voor de mensen die dat NODIG hebben, niet de mensen die al een onethisch groot stuk van de taart hebben. MAAK HET SYSTEEM ÉCHT EERLIJK. dat is de enige oplossing. ok doei

Dag geleden
Gerdy Heek
Gerdy Heek

Een probleem- en nog een aantal oplossingen die ik nog niet hoorde: Nog een probleem wat niet werd aangestipt maar wel het vermelden waard is: de woningmarkt is afgestemd op stellen. Als single (of gescheiden, daar hebben we er ook een hoop van) kom je niet aan de beurt. Nog een andere groep die vaak de sjaak is: ondernemers. Belachelijke eisen voor zelfs vrije sector huur als "4 x de huur maandelijks verdienen" en dat over de afgelopen 3 jaar aan moeten tonen maken het voor ondernemers onmogelijk om iets te kunnen huren (kopen is inmiddels wel IETS makkelijker gemaakt). Een aantal andere opties die ik voor mezelf al op papier had gezet: * vind een ouder stel/ alleenstaande ouder met een zorg/ gezelschapsbehoefte bijvoorbeeld op een grote boerderij die het leuk vindt een ouder met kids in te hebben wonen in ruil voor zorg/ koken/ schoonmaken/ bijhouden tuin etc * scheiden en in het huis blijven wonen kan een flinke financiele uitdaging zijn. Stel dat je het huis kunt delen met een andere gescheiden ouder? * Zorg ervoor dat iedereen, maar dan ook iedereen, in je omgeving weet dat je een huis zoekt. Folderen kan een hele goede investering zijn! En iemand die twijfelde over een wereldreis trek je zo wellicht over de streep. * Als overheid zou je dit kunnen stimuleren door te helpen met het verbouwen van huizen. Of kleiner gaan bouwen... al die huizen van 100 m2+... ik heb dat helemaal niet nodig, ik kan prima op 50 m2 uit de voeten met 2 kinderen, maar daar is maar weinig keus in.

Dag geleden
R V
R V

Hoe heet het liedje aan het einde van dit filmpje? (Asking for a friend)

Dag geleden
Just Nobody
Just Nobody

- stoppen met zinloze overbodige sloop van duizenden kleine woningen en flats vanuit zogenaamde onveilig leugen. - veel meer echte hoogbouw (30 verdiepingen+) met één slaapkamer - overheid moet eens wat doen aan het gebroken gezin 'probleem', want dit wordt veel te gemakkelijk gemaakt. Mannen en vrouwen niet nog opnieuw ouders in 'nieuwe' gezinnen bv) - minder asielzoekers (gelukszoekers) en immigranten (maar eens zo'n streng beleid als in Australië) - In de politiek veel minder voetenkussers (naar grote bouwbedrijven, projectontwikkelaars etc. Zij gaan vaak hand in hand) - boerderijen omtoveren tot studentenwoningen (ipv dat rijken die nog nooit gearbeid hebben daar een hele boerderij voor zichzelf kunnen kopen) - woningen niet massaal ombouwen naar bed & breakfast (hype). Als er zo moet worden verdiend, dan verplicht goedkoop verhuren aan studenten en voor tijdelijk onderdak. - Een einde aan dubbel woningbezit (wie denken velen wel niet wie ze zijn?, om aan zo'n woning(en) te verdienen?) - vanuit de overheid propaganda (anders ook toch?), dat het normaal is om langer thuis te blijven wonen. - minder studenten (ik noem maar voor 'vrijetijdskunde' en honderden andere totaal overbodige opleidingen) - projectontwikkeleraars aanpakken (die hebben veel te veel macht....hoe burgers willen wonen wordt nooit gevraagd) - minder grote huizenbouw met steeds meer leefvolume (ook tegen minder verwarming, want zo blijf je bezig met groene stroom) - etc. etc. Eerst maar eens vele van deze problemen aanpakken......en dan pas bouwen.

Dag geleden
M. K.
M. K.

In de gemeente Utrecht hebben verschillende wooncorporaties de ‘van groot naar beter regeling’ ontwikkeld, waarbij iedereen(en niet alleen senioren) die minimaal een 4-kamerwoning achterlaat en kleiner gaat wonen, voorrang krijgt en een huursprong van niet meer dan 50€ is gegarandeerd! Ik (65+)heb zo een 2-kamerwoning begane grond met tuintje gevonden en komt een 4 kamer gezinswoning vrij. Goed geregeld deze manier van doorschuiven!

Dag geleden
Anna
Anna

Het kabinet heeft wel meer te doen! Ik word er moedeloos van….

Dag geleden
Luuk Games
Luuk Games

Polderen

Dag geleden
Petra Kann
Petra Kann

Kamp?

Dag geleden
JG
JG

Tiny Houses ? Mischien een oplossig voor Starters en Studenten

Dag geleden
Koen P
Koen P

Tiny Houses werken alleen als je compact bouwt. Dat is bij de huidige projecten niet het geval. Hoog en compact is ene beter alternatief

23 uur geleden