TruthWins 777
TruthWins 777

Ga bijbel lezen dit was 400 jaar eerder al voorspeld, maar niet dat er kinderen werden uitgehuwelijkt enzo, dat heb satan er allemaal van gemaakt! Iedereen heb zijn vrije wil gekregen van God en wie zijn kant jij kiest, moet je zelf weten.

2 minuten geleden
soiung toiue
soiung toiue

Broeder, je ziet er gezond en verlicht uit! Islam heeft je goed gedaan! JALOERS!

Uur geleden
Ikke Ikke ikke
Ikke Ikke ikke

Waarom is die slager Vuurplaat dicht??? Ben een paar keer geweest maar de deuren waren gesloten.

Uur geleden
Ikke Ikke ikke
Ikke Ikke ikke

Waarom is die slager Vuurplaat dicht??? Ben een paar keer geweest maar de deuren waren gesloten.

Uur geleden
I. A.
I. A.

dit terugkijken in 2021 is echt pure komedie

Uur geleden
jap duket
jap duket

Snap niet dat Jan bij deze gek gaat zitten. Dieze man interviewt niet maar verhoord en veroordeeld

2 uur geleden
Swara Rajini
Swara Rajini

Het was een hele goeie gesprek💐🌷👍

2 uur geleden
Oumaima Oum
Oumaima Oum

Dit is echt heel erg leerzaam. Moge Allah jullie belonen hiervoor! Ik weet zeker dat er mensen zullen zijn die door jullie video’s overtuigd zullen worden om zich te verdiepen in de islam.

3 uur geleden
The Monotheist
The Monotheist

Kan iemand mij graag uitleggen of deze broeder Akkouh affiliatie heeft met de Moslim Broederschap organisatie en bij wie hij kennis heeft opgedaan? Niet iedere Soenni-lijkende of -spreker is daadwerkelijk een Soenni totdat je weet met wie hij omgaat en bij wie hij kennis heeft opgedaan volgens de protocollen van de Salafu Salih. Ik ken de gasten die hem promoten, dus om vermoeden te ontwijken vraag ik graag om uitleg van iemand die manhaj-kennis heeft en geen fanatieke grappenmaker. De Profeet sallallaaho alayhi wa sallam zei in een hadith: المرء على دين خليله فلينظر أحدكم من يُخَالِل ‘Een man bevindt zich op de religie van zijn vriend, dus laat eenieder goed overwegen wie hij tot vriend neemt.’ Hadithbron: Sunan al-Tirmidhī 2378

5 uur geleden
oemzakariyyah
oemzakariyyah

Als je het zo graag wilt weten, dan bericht je hem toch? Van iemand die zoveel waarde hecht aan bij wie hij kennis heeft opgedaan verwacht je eerlijk gezegd niet dat hij het belangrijk vindt wat een anoniem iemand op youtube over hem zegt. Beetje krom vind je niet..

3 uur geleden
Antar Anzaar
Antar Anzaar

Geweldig goede video, eindelijk nuttige NLblow filmpjes, deel de video en ik hoop dat veel niet moslims ook naar deze video's kijken

5 uur geleden
mø.
mø.

Ma Sha Allah deze man heeft geweldige verhalen mooi dat je hem hebt uitgenodigd Salaheddine. Heb veel aan deze video's, ze veranderen echt je perspectief op het leven. Moge Allah jou en deze man belonen voor deze vele video's Allahouma Ameen!

6 uur geleden
Ben Tayeb
Ben Tayeb

Subhanallah wat een prachtige aflevering. Dit zet men echt aan het denken la illaha ila Allah. Ik zou je willen vragen om meer van dit soort onderwerpen te behandelen met deze broeder. Wat kan hij ma sha Allah alles prachtig verduidelijken. Zeer gecharmeerd van hem!

7 uur geleden
Feraaz Jahangier
Feraaz Jahangier

Mash Allah, broeder. Jullie voeren altijd zulke mooie gesprekken met diepgang.

7 uur geleden
ayoub lover
ayoub lover

Aub meer van dit we want more نريد المزيد من هذا

7 uur geleden
Sivathasan Rathanam
Sivathasan Rathanam

You are anti Christ spirit return to Christ please he is coming very soon

8 uur geleden
ayoub lover
ayoub lover

Jesus was nooit jood alle profeten zijn moslims lees de koran aub, wat zegt u nu???

8 uur geleden
ayoub lover
ayoub lover

Broeder u weet meer over de Islam dan 99 procent van moslim's en het is jammer

8 uur geleden
Van Bouillon
Van Bouillon

ik zal jullie uit de droom helpen: jullie allah bestaat niet. Beperkt hersencapaciteit en falen in de opvoeding van jullie ouders is het probleem.

8 uur geleden
eb b
eb b

In turkse gemeenschap lijkt het moeilijker. Er wordt gezegd, in deze tijd vindt iedereen zelf zn partner. Daarom willen vooral ouderen niet iemand voorstellen en ook omdat ze denken dat ze beschuldigd zullen worden, als de kennismaking mislukt. Mijn vader heeft enkele imams verteld dat hij graag hoort, als er vrome man is voor een van zn dochters. Tot nu toe niets vernomen. Ik ken veel praktiserend en vrome dames tusssn 20 en 35 jaar die succesvol zijn en geen hoge verwachtingen hebben. Bij lezingen en islamitische opleidingen zijn de mannen ook in de minderheid. Zusters komen van werk of stage nr de lessen. Misschien heeft t ook te maken met minder contact tussen mensen t.o.v. vroeger. Familiebezoek, bezoek bij de buurtbewoners was meer, waardoor mensen elkaar beter kende. Zo wisten ze wie dochter of zoon had.

9 uur geleden
Google Account
Google Account

Mooi dat er zo'n school bestaat. Alleen is het altijd vervelend om te zien dat een islamitische school nooit altijd echt islamitisch is aangezien ze vele basisregels overtreden en hun leerlingen ook. Dus ik zou het eerder een openbare school noemen waar veel moslims werken en studeren, dan een islamitische school. Jammer. Maar goed, Insha Allah zullen deze scholen zich verbeteren en beter worden in het islamitische karakter en de kennis te vertegenwoordigen.

9 uur geleden
Shabir Burhani
Shabir Burhani

SubhanAllah

9 uur geleden
Van Bouillon
Van Bouillon

hahaha wat een zielloze stumpers bazelend over welk verzonnen verhaal nu waar is😂😂😂

10 uur geleden
soiung toiue
soiung toiue

die doet toch zoiets niet? Die onthoofd toch geen 900 mannen? Dat is toch HET grote verschil tussen Jezus en Mohammed? Jezus zou in deze tijd een soort flierefluitende

Uur geleden
Virus killer
Virus killer

Kan Mohammed de volgende x bij t noemen van een koran vers.het eerst in t arabisch (koran uitspraak) reciteren kort en daarna vertalen. Lijkt me krachtiger om t over te brengen 👊🏼💥👍🏼

10 uur geleden
alex souza
alex souza

Ottomaanse rijk bradda

10 uur geleden
Abdulrahman Khaliel
Abdulrahman Khaliel

Salaheddine jij bent een echte gangster

10 uur geleden
Rüveyda. K
Rüveyda. K

WIJ WILLEN MEER MEER MEER.!!! Denkt broeder Ibrahim er niet aan om een leesboek te publiceren die tot in de diepste details de geschiedenis van de moslims in Europa beschrijft?

10 uur geleden
Do-your-own-research
Do-your-own-research

Niet te vergeten dat Saudie-Arabië wolken krabber van 1000M hoog aan het bouwen is wat vele male groter is als de Burj Khalifa

11 uur geleden
Hamid Ham
Hamid Ham

Niet normaal hoeveel reclame Salahdine? Wat is dat voor hebzucht?

11 uur geleden
ismail ilgun
ismail ilgun

Meskien ga ergens anders zagen

9 uur geleden
Cuisine Oum Noor
Cuisine Oum Noor

Wallahi toma Wallahi, ik heb deze video tot op het eind . En ik voelde dat mijn lichaam pijn deed. Moge Allah swt ons leiden . We zijn er nog lang niet, zoals broeder Morad zei. Ik heb een vraag en ik hoop hier een antwoord te krijgen, yazakoum Allah gair . Ik maak kook video's hier op youtube. Ik praat maar laat mijn gezicht niet zien, is dit toe gestaan? Ik luisterde net over het verhaal van de influencers , zo wil ik niet eindigen. Ik maak geen reclames of iets maar kook video's. Waarin je enkel mijn handen ziet en stem hoort. Yazakoum Allah gair , en Broeder Mourad en Broeder Salah Eddine blijf zulke video's maken aub. Reminder is goed voor ons alle.

12 uur geleden
Appie Farid
Appie Farid

Al-Baqarah 2:271 إِن تُبْدُوا۟ ٱلصَّدَقَٰتِ فَنِعِمَّا هِىَۖ وَإِن تُخْفُوهَا وَتُؤْتُوهَا ٱلْفُقَرَآءَ فَهُوَ خَيْرٌ لَّكُمْۚ وَيُكَفِّرُ عَنكُم مِّن سَيِّـَٔاتِكُمْۗ وَٱللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ If you disclose your charitable expenditures, they are good; but if you conceal them and give them to the poor, it is better for you, and He will remove from you some of your misdeeds [thereby]. And Allah, of what you do, is [fully] Aware.

12 uur geleden
S Ali
S Ali

Allah is Degene Die de zeven hemelen heeft geschapen en zo ook de aarde. Zijn bevel daalt tussen hen (hemel en aarde) neer, opdat jullie weten dat Allah Almachtig over alle zaken is en dat Allah alle dingen in (Zijn) kennis omsluit. (Surah 65 At-Talaq, Vers 12)

12 uur geleden
F O.M
F O.M

WE WANT MORE 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

12 uur geleden
Lioness Malika Rosa
Lioness Malika Rosa

Allahoema barek. Moge Allah jullie rijkelijk belonen.

14 uur geleden
Warrior of god
Warrior of god

46:9. Zeg (o Mohammed): “Ik ben niet de eerste onder de Boodschappers, en ik weet niet wat er met mij en met jullie zal gebeuren. Ik volg slechts datgene wat aan mij is geopenbaard en ik ben slechts een duidelijke waarschuwer. 7:188. Zeg: “Ik ben niet in staat om mijzelf te schaden of te baten, behalve als Allah het wil. En als ik kennis had over het onwaarneembare, dan had ik (het verrichten van) het goede vermeerderd en dan zou het slechte mij niet treffen. Ik ben slechts een waarschuwer en een verkondiger van verheugende Tijdingen voor een volk dat gelooft. 7:187. Zij vragen jou over het Uur (d.w.z. over de Dag der Opstanding): “Wanneer zal het aanbreken?” Zeg: “De Kennis hierover is slechts bij mijn Heer. Niemand kan de tijd hiervan kenbaar maken, behalve Hij. Zwaar is het voor (de inwoners van) de hemelen en de aarde (dat zij niet weten wanneer het Uur plaatsvindt) en het zal slechts onverwachts tot jullie komen.” Zij vragen jou daarover net alsof jij daarvan op de hoogte bent. Zeg: “De Kennis hierover is slechts bij Allah, maar de meeste mensen weten (het) niet. 7:50. Zeg (o Mohammed): “Ik zeg jullie niet dat ik de Schatten van Allah bij mij heb, noch dat ik op de hoogte van het onwaarneembare ben. Noch zeg ik jullie dat ik waarlijk een Engel ben. Ik volg slechts dat wat aan mij geopenbaard wordt.” Zeg: “Zijn de blinde en degene die kan zien dan gelijk (aan elkaar)? Denken jullie dan niet na? Succes met jullie harry potter hadith verhalen. Het enigste wat in de toekomst zal gebeuren staat in de Quran, dat is wat Allah ons vrijgeeft van zijn ghayb, de rest zijn slechts verhalen van de voorouderen.

15 uur geleden
Mo_dric19
Mo_dric19

Ik heb al gereageerd onder een andere comment met deze verzen en jouw argumenten, maar voor het gemak plaats ik het ook hier. Dit heeft niks te maken met of iemand God is of niet. Een profeet is in religie onfeilbaar en zal dus niet tegen Gods werk ingaan. Een profeet of boodschapper doet wat God hem heeft opgedragen. Wanneer de profeet sprak, sprak hij ook uit Goddelijke inspiratie, zoals de Quran dit zegt. De profeet sprak dus niet zomaar. Wanneer de profeet zegt dat hij het paradijs binnen zal treden, dan is dit op basis van Goddelijke inspiratie en niet omdat de profeet dat denkt of zichzelf gelijk maakt met God. We gaan eens even de verzen bestuderen die jij hebt geplaatst aan de hand van de tafsir en de (historische) context, om te kijken wat deze verzen daadwerkelijk zeggen. 1) Surah 46:9 is een vers dat geopenbaard werd toen de profeet nog niet wist dat hij de hemel zal binnentreden. Surah 46 was enkele jaren geopenbaard, voordat de moslims naar Medina vluchtten. Het was dus een Mekkaanse Surah = begin van de islam en de openbaringen. In het begin wist de profeet erg weinig over allerlei religieuze zaken, hij wist dus inderdaad niet wat er met hem gedaan zal worden na de dood, omdat deze verzen nog niet geopenbaard waren. Imam Tabari in zijn tafsir: "Nor do I know what will be done with me or with you", then he (peace be upon him) knew from Allah after that what he would do with him, for Allah said "Verily, We have given you (O Muhammad SAW) a manifest victory. That Allah may forgive you your sins of the past and the future" (Surah 48:1-2) (Ibn Jarir al-Tabari, Jami' al-bayan fi ta'wil al-Qur'an, Commentary on Surah 46:9) Lees ook Ibn Hajar Al Asqalani in zijn tafsir; "Say: "I am no bringer of new-fangled doctrine among the messengers, nor do i know what will be done with me or with you". This was before the revealing of the verse by Allah All Mighty "That Allah may forgive you your sins of the past and the future" (Surah 48:2) Er zijn nog meer bewijzen dat dit vers niet in tegenspraak is, maar dat de profeet nog onwetend was in deze periode toen de eerste openbaringen werden gezonden naar de profeet. Het is dus niet gek dat de profeet zulke uitspraken deed. In de context, Sruah 48, wordt namelijk ook duidelijk gezegd dat God de profeet zal vergeven voor zijn verleden EN TOEKOMST. Sterker nog, vele klassieke geleerden zeggen dat Surah 46:9 niet eens over het hiernamaals gaat, maar over dit leven. Lees bijvoorbeeld Imam Suyuti, in zijn werk Al-Jalalayn, zijn commentaar: Say: 'I am not a novelty, unprecedented, among the messengers, that is to say, [I am not] the first to be sent [by God as His Messenger]. Already many of them have come before me, so how can you deny me? Nor do I know what will be done with me or with you, in this world: will I be made to leave my [native] land, or will I be slain as was done with [some] prophets before me, or will you stone me to death, or will the earth be made to swallow you as [it did] deniers before you? I only follow what is revealed to me, that is, the Qur'ān, and I do not invent anything myself. And I am only a plain warner', one whose warning is plain. (Tafsir Al Jalalayn, Commentary on Surah 46:9) Imam Qurtubi & ibn Kathir zeggen hetzelfde: He (peace be upon him) doesn't know what would follow for him and them from sickness, health, authority, cheap prices, high prices, wealth and poverty. (Abu 'Abdullah Al-Qurtubi, Tasfir al Jami' li-ahkam al-Qur'an, Commentary on Surah 46:9, 2) Surah 7:188, lees de context! Het vers 187 praat over het aanbreken van het Uur. het gaat dus om het feit dat de profeet niet weet wat er in de toekomst zal gebeuren in dit leven in de context van het einde van de tijd. Natuurlijk weet niemand wanneer het Uur zal aanbreken of wat er in de toekomst zal gebeuren, behalve God. Lees ibn Kathir hierover; The Messenger does not know the Unseen, and He cannot bring Benefit or Harm even to Himself Allah commanded His Prophet to entrust all matters to Him and to inform, about himself, that he does not know the unseen future, BUT HE KNOWS OF IT ONLY WHAT ALLAH INFORMS HIM. Ibn Kathir zegt bijvoorbeeld dat de profeet niet het niet-zichtbare kent en dat de profeet niks over de toekomst weet, behalve wanneer God hem het vertelt. Er zijn genoeg zaken die God aan de profeet heft verteld over de toekomst en iets heeft voorspelt dat uit is gekomen, denk bijvoorbeeld aan de veldslagen met de afgodendienaren, waarbij de moslims in flinke minderheden waren. Lees Maududi; That is, "I cannot tell you the exact time of Resurrection because I myself do not know anything about the unseen. Had I possessed any knowledge of the future, I would not have suffered any harm because I would have avoided it and achieved many benefits because of my fore knowledge. Therefore it is very foolish on your part to ask me about it merely to test my Prophethood." Heeft dus niks te maken met of de profeet wel of niet weet of hij het paradijs zal binnentreden, maar dat hij tijdens de openbaring van dit vers niets weet over de toekomst in dit leven en geen kennis heeft over de Unseen. 3) Surah 7:50 zegt niks over de profeet en zijn onwetendheid over de toekomst. Wel even de bronnen en referenties checken, voordat je dingen plaatst aub. Zoals we zien hebben deze verzen niks te maken en zijn zij niet tegenstrijdig met het feit da de profeet later in zijn profeetschap geopenbaard heeft gekregen dat hij de eerste zal zijn die het Paradijs zal binnentreden. Er is geen enkele klassieke geleerde of Ahadith, tafsir of wat dan ook die dit tegenspreekt. De profeet was in het begin van de openbaringen onwetend en wist inderdaad niet of hij naar de Hemel zal gaan, maar later heeft God hem dat geopenbaard.

9 uur geleden
Fatiha Aztout
Fatiha Aztout

Zeer interessant. Ook zo fijn hoe hij alles uitlegt.

16 uur geleden
Rico Amjid
Rico Amjid

كلام في الصميم...شكرا 💖💖

16 uur geleden
Mo Mak
Mo Mak

Joram zou contact moeten hebben met sjeik othman ibni farouk ....Salehedinne regel dit bro wa alaikoum salaam

18 uur geleden
hanin jaber
hanin jaber

super interessant!

19 uur geleden
Stefan Kraan
Stefan Kraan

Fuck jantje groot gelijk. Geen geouwehoer. Goede discussie.

19 uur geleden
demba ba
demba ba

Deze imam kan het goed uitleggen zo dat je het goed kan begrijpt

20 uur geleden
Karim Kalai
Karim Kalai

Je kan gewoon uren naar deze Mohamed. Luisteren

20 uur geleden
Trustyourself
Trustyourself

ik ben echt keihard met me neus op de feiten gedrukt moge Allah swt ons allemaal vergeven.

20 uur geleden
WEARERIGHT
WEARERIGHT

Mashallah 🤩

20 uur geleden
The Warrior
The Warrior

Ma sha Allah, met liefde naar jullie twee gekeken. Gesprek met diepgang en veel details, hoop op nog een leerzame video. Ghair in sha allah

20 uur geleden
Kandahar Anar
Kandahar Anar

Kkeeep it uppp!!!

20 uur geleden
Tarik The unknown
Tarik The unknown

Je moet echt meer video’s opnemen met hadj driss wat een aardige gozer kunnen veel mensen nog wat van leren had ik maar mijn vader nog om met hem de tijd doortebrengen wees respectvol tegen jullie ouders mensen

20 uur geleden
Murat Karaca
Murat Karaca

Marokkanen zijn broeders 🇹🇷🇲🇦 ❤️

21 uur geleden
abdelaziz sellami
abdelaziz sellami

Dwang - onderdrukking de pad word vrijgemaakt voor ad daijaal

21 uur geleden
bocoy noiu
bocoy noiu

zijn tijd was gekomen Allah y rahmou. Alhamdoulillah was dat voor mij het moment dat ik me ging verdiepen en praktiseren. Hele mooie inspirerende video! Ga zo door!

21 uur geleden
Hans Van Aalst
Hans Van Aalst

Subhanallah

21 uur geleden
Tiboem 010
Tiboem 010

Jezus is door God op de wereld gezet om iedereen, elk mens met een hart te redden. Ieder mens. En hoe heeft Hij dat gedaan? Door voor al onze zonde aan het kruis te gaan. En 3 dagen later is Hij opgestaan uit de dood en heeft Hij de dood en de duivel verslagen. Hij heeft ons gered zodat wij weer dichter bij God kunnen komen. Jezus, de enigste zonder zonde. Die al onze zondes heeft opgenomen richting het kruis. Hij is de weg, de waarheid en het leven. Amen❤️

22 uur geleden
Wassim Bada
Wassim Bada

Ik wil een serie met deze man!

22 uur geleden
YalçınBey
YalçınBey

Ik vind t zo mooi om naar deze Mohammed akouh te luisteren. Masallah hij vertelt alles mooi onderbouwend en verstaanbaar voor een ieder. Mooie uitzending ,ga zo door Salah

22 uur geleden
Mohammed Meknesi
Mohammed Meknesi

Weet je wat wij moslims vaak doen. Dit zie ik ook in de reacties hieronder. Wanneer moslim een ander moslim adviseert er gelijk tegenaanval komt. En vaak wordt er dan gezegd kijk naar jezelf. Maar eigenlijk is dat heel fout. We moeten op juiste wijze advies geven en degene die advies ontvangt moet de ander bedanken. Ook al zou het een crimineeel zijn. Stel dat die tegen mij zegt, je wudu is niet goed of je kleding is niet correct of wat iets anders dat islamitische goed is, dan zou ik hem daarvoor bedanken.

22 uur geleden
MrJim
MrJim

Salahadinne kan ik contact met je komen ik wil me verdiepen in de islam

22 uur geleden
Ismaïl Bo
Ismaïl Bo

MashaALLAH broeder abo hamza moge Allah hem belonen voor de goede daden die hij verricht

22 uur geleden
SESsie
SESsie

Kifesh Salahedinne met die reclame steeds voor Slagerij Vuurplaat. Ze zijn bijna altijd gesloten a sahbi man

23 uur geleden
Mister Mentos
Mister Mentos

Hij heeft gelijk haram is iets heel slecht bidden is alles zonder dat ben je verdwaald

23 uur geleden
Hodl It
Hodl It

Salah, deze man moet je wekelijks interviewen, verteld zo duidelijk alles!

23 uur geleden
asioe kiou
asioe kiou

Ik moet altijd lachen om Salah zijn accenten wanneer hij met een Nederlander of Marokkaan praat 😂

23 uur geleden
Nick V
Nick V

Wanneer Ik ben weggegaan en alles voor jullie heb klaargemaakt, kom Ik terug om jullie op te halen. Dan zullen jullie zijn waar Ik ben. 4 Jullie weten waar Ik naartoe ga, en jullie weten de weg daarheen." 5 Tomas zei tegen Hem: "Heer, we weten niet waar U naartoe gaat. Hoe kunnen we dan de weg weten?" 6 Jezus zei tegen hem: "IK BEN de weg en de waarheid en het leven. Alleen door Mij kun je bij de Vader komen. 7 Als jullie Mij kenden, zouden jullie ook mijn Vader kennen. Vanaf nu kennen jullie Hem en zien jullie Hem."

Dag geleden
Badr Mlk
Badr Mlk

Ik aan bid geen man dankjewel voor het aanbod

Uur geleden
Warrior of god
Warrior of god

Blijf weg van afgoderij die je pleegt

19 uur geleden
Sonny black
Sonny black

Volgens mij staat in de koran 9jaar

Dag geleden
Badr Mlk
Badr Mlk

Geen claims maken zonder bewijs toon bewijs❤️

Uur geleden
Mauri
Mauri

?

23 uur geleden
wtfman
wtfman

Ik heb echt veel respect voor je

Dag geleden
shefeet12
shefeet12

Mohammed heeft niets voorspeld. Mohammed heeft van andere boeken over laten schrijven. wat bewijst dat hij een profeet was?? De koran is geen bewijs want dat komt niet van God. veel tegenstrijdig in de koran. Mohammed vermoordde onschuldige Joden, Christenem en zelfs Qurajshiyeen!! na het doden van de Joodse stammen heeft Mohammed de mooiste vrouwen voor zichzelf genomen!!

Dag geleden
Mo_dric19
Mo_dric19

@shefeet12 Zelf ben ik ook ex-moslim geweest, maar door elke dag verder te onderzoeken, lezen ben ik tot de conclusie gekomen dat de argumenten die jij aanhaalt (waar ik ook in geloofde) zo zwak zijn. We kunnen het over elk onderwerp hebben, geen enkel probleem. Ik zie dat je Surah 9 vers 29 aanhaalt, zullen we daarmee beginnen? Dan kunnen we de historische context bestuderen, want dit ging over het Christelijke Romeinse Rijk die de oorlog begonnen met de moslims, de moslims werden bevolen terug te vechten. Het grappige is dat the Battle of Tabuq nooit heeft plaatsgevonden. Ten tweede boeit het mij vrij weinig wat de imams in de moskeeën zeggen, veel haatimams weten zelf niet veel van de islam en plukken her en der ook versjes en ahadith waar zij geen enkele kennis over bezitten. Het vers over apen en zwijnen kunnen wij ook over hebben, dit vers zegt namelijk totaal niet dat alle joden en christenen zo zijn, maar alleen een groep joden in de tijd van Mozes die de geboden van God hebben verbroken (Sabbath). Dit zijn allemaal standaardargumenten waar islamcritici meekomen, vooral sinds NLblow groter is geworden. Dus gaan we het hebben over Surah 9 vers 29?

10 uur geleden
shefeet12
shefeet12

@Mo_dric19 de koran is het bewijs van geweld kijk bijv naar surat al tawbah 9:29. waarom moet je mensen doden die niet in Mohammed en Allah geloven?? ben zelf ex moslim al 4 jaar. in de moskeen roepen ze over de Joden en de Christenen dat ze de klein kinderen van dr apen en zwijnen zijn en zovoort. kijk wie jou nu laat schrijven op NLblow, Google, Facebook... allemaal Joodse oprichters. we hebben het nog niet over de technologie, medicijnen enzovoort. wat heeft de islam of de moslims voor de mensheid goed gebracht?? Mohammed pakte zelfs zijn eigen schoondochter Zaynab van zijn eigen stiefzoon Zeid. de angst zit in jullie harten en kunnen niet geloven dat hij geen profeet was. ik was eerst ook bang dat te zeggen maar heb die kracht gekregen en heb de islam vaarwel gezegd!!

13 uur geleden
Mo_dric19
Mo_dric19

@shefeet12 Je bent helemaal gebrainwashed en hebt teveel aandacht besteed op NLblow zie ik. Je beantwoordt niet mijn vraag, want je praat veel, maar je zegt helemaal niks. De argumenten en beweringen dje je doet zijn bekende punten van zogenaamde islamcritisi, maar die zijn allamg weerlegd. Dus nogmaals; plaats hier bewijs over één onderwerp en dan gaan we inhoudelijk erover praten ipv dat je allerlei onzij gaat roepen. We beginnen met het onderwerp islam & geweld. Kom dus met bewijs dat de islam oproept om zomaar niet-moslims aan te vallen en dat de profeet zomaar het joodse stam Banu Quraiza heeft aangevallen. Eens kijken of je naderhand nog werkelijk zogenaamd iets weet.

13 uur geleden
shefeet12
shefeet12

@Mo_dric19 Mohammed is geen profeet. hoe kan iemand die 54 jaar was met een kindje van 9 naar bed gaan?? hij heeft de Joodse stammen uitgeroeid en de mooie vrouwen zoals Safiya en Reyhana pakte hij ze voor zichzelf volgens al bukhari. Hoe kan een moordenaar een profeet zijn?? al die gewelddadige teksten in de koran bewijzen dat hij geen profeet was. als je de islam verlaat word je gedood. de "ridda" straf heet dat. de maffia doet hetzelfde. natuurlijk liet hij de koran overschrijven. er zijn verzen in de koran die op de verzen van de Thora en de Bijbel lijken. iemand die 9 vrouwen had tegelijkertijd kan je geen profeet noemen. wat heeft hij goeds gebracht naar de mensen?? alleen maar oorlogen, de dood, terroristen.... ISIS is 100% islamitisch!! wat doen ISIS terroristen anders dan wat Mohammed heeft gedaan??😊😊😊 kom niet zeggen Israel, Amerika... in de 7e eeuw bestonde de CIA en de MOSSAD niet en ISIS bestond en Mohammed was de leider.

13 uur geleden
Mo_dric19
Mo_dric19

Je argumenten zijn lachwekkend. Echt op academisch niveau; 'De koran is geen bewijs want dat komt niet van God'. Is dit serieus een argument? Er is geen enkel historisch bewijs dat de profeet boeken liet overschrijven, je baseert dit op jouw onwetende fabeltjes die je te horen krijgen van stemmen in je hoofd. Er is alleen bewijs dat de profeet niks heeft geplagieerd en er is geen enkele aanwijzing van iemand die hem daarvan beschuldigde. De profeet vermoordde onschuldige joden, christenen en de afgodendienaren van de Quraish? Die is niet alleen lachwekkend, maar ook triest. De Quran roept telkens op om alleen de mensen aan te vallen die hen hebben aangevallen en om te stoppen als de vijanden vrede willen. Ik daar jou hierbij uit om met bewijs te komen dat de profeet zomaar het Joodste stam Banu Quraiza heeft vermoord en dat hij onschuldige joden, christenen en afgodendienaren heeft vermoord. Plaat jouw zogenaamde bewijs en dan zal ik de onzin weerleggen. Het zijn namelijk telkens dezelfde onzin argumenten die gebruikt worden door de meeste islamcritici

20 uur geleden
Yos Abb
Yos Abb

Prachtige interview 💪🏼

Dag geleden
tesniem aya
tesniem aya

Jazaka allahoe khairan !

Dag geleden
Calma
Calma

Salaheddine, zulke video’s graag laten vertalen in het Engels en Spaans. Ik ken genoeg mensen die zulke video’s willen zien maar niet Nederlandstalig zijn.

Dag geleden
f33llmyb0wHD
f33llmyb0wHD

Een vraag voor alle korangeleerden: Als Allah/God alles al geschreven heeft wat heeft het dan voor zin om ons op aarde te testen als hij toch al weet en heeft bepaald wat de uitkomst is?

Dag geleden
Lina Lolita
Lina Lolita

@f33llmyb0wHD doe research met de juiste bronnen, en niet zomaar alles aannemen van andere moslims. Als je vragen hebt kun je ook alyaqeen vragen

11 uur geleden
f33llmyb0wHD
f33llmyb0wHD

Ben het met de kleine dingen zoals wil je pizza of patat eten nog wel met je eens dat je een soort vrije wil hebt. Heb zelf geen quran gelezen maar heb moslims zelf wel vaak horen zeggen alles staat geschreven (het lot) of inshallah zeggen wat dus wil zeggen dat zei toch geloven dat God het bepaald of iets wel of niet gaat gebeuren. En verder misschien toch niet te complex nadenken nee en soms gewoon blind geloven in een hogere macht

22 uur geleden
John van der v.
John van der v.

Maar wellicht weet hij dat ook. Stel dat ik morgen ga kiezen tussen patat en pizza en kies voor patat. God kan dat geweten hebben en ik heb de keus uit vrije wil gemaakt. Dus, het kan wel? We kunnen het ook vanuit een programmeerders perspectief zien. Stel dat god de programmeur is en wij de robot. In onze database (gemaakt door god) staat A patat B pizza. De code die de robot aanstuurt kiest willekeurig tussen A en B "vrije wil". Dus god wist dat het een van die 2 word. Logischer kan ik het niet bedenken eerlijk gezegd. Wellicht moeten we het als mens maar houden op beperkingen in onze denk/voorstellings vermogen.

Dag geleden
John van der v.
John van der v.

@f33llmyb0wHD heb je een stuk uit de quran waar dat wordt genoemd? Wellicht kunnen we er dan iets meer mee. Ik hou het op vrije wil en god weet alles in de zin van kennis niet dat hij weet of ik morgen tussen 12:13 en 12:44 patat ga eten of pizza. Haha

Dag geleden
f33llmyb0wHD
f33llmyb0wHD

Dat is juist heel mijn punt. Als alles al geschreven is er dan wel vrije wil?

Dag geleden
haitem
haitem

vanwaar die 9 dislikes dit is een gewoon een goed podcast en gezellig

Dag geleden
A Z
A Z

Ma shaa Allah

Dag geleden