🔥 De speech waar HEEL NEDERLAND het over heeft. Gideon van Meijeren vs. de hele Kamer

 • Gepubliceerd op 12 dagen geleden

  Forum voor Democratie

  0:00 Zijn journalisten tuig van de richel?
  3:00 FVD verspreidt geen desinformatie
  3:58 Neem de vaccins niet!
  6:00 Linkse journalisten
  9:25 Rillingen over de rug!
  12:45 Journalisten beschermen
  14:50 Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog…
  18:05 Kamervoorzitter ontneemt Gideon van Meijeren het woord!
  20:02 Gespeelde verontwaardiging
  21:20 Bestaat onze democratie nog wel?

  De Nederlandse media zijn al decennia niet meer de kritische waakhond tegen de macht, maar de belangrijkste steunpilaar van het partijkartel. Gideon van Meijeren legt deze corruptie genadeloos bloot en spreekt zich uit voor de échte vrije pers. De hele Kamer ontsteekt in woede. Vera Bergkamp ontneemt hem zelfs het woord. In deze tijd worden de grondrechten steeds meer ingeperkt. Nu wordt ook aan banden gelegd wat een democratisch verkozen volksvertegenwoordiger wel en niet mag zeggen in de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Maar FVD zal altijd de waarheid blijven spreken!

  ► TELEGRAM: t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
  ► FACEBOOK: forumvoordemocratie
  ► INSTAGRAM: fvdnl​​​​​​
  ► TWITTER: fvdemocratie​​​​​
  ► BITCHUTE: www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
  ► GAB: gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
  ► WEBSITE: fvd.nl​​​​​​​​​​​

  ☻ SUBSCRIBE NU: bit.ly/2tjUcZk

Forum voor Democratie
Forum voor Democratie

Forum voor Democratie blijft opkomen voor échte kritische media en zich verzetten tegen de ongekende inperking van onze vrijheden. Wij zullen altijd vasthouden aan onze principes - hoeveel kartel-Kamerleden daar boos om worden, maakt ons helemaal niets uit. Sluit je aan bij de grootste beweging voor politieke verandering! fvd.nl/word-lid

11 dagen geleden
henk M
henk M

@Mirjam Bethany Een arts die tegen de maatregelen is word niet gehoord en dat zijn er ook duizenden

3 dagen geleden
Sam schiltmeijer
Sam schiltmeijer

Als de 'journalistiek' gewoon hun werk doen, zullen ze worden gewaardeerd en geaccepteerd. Hoe kun je ze nog serieus nemen als ze ons vertrouwen, op afschuwelijke wijze misbruiken. En stel he....? Puur hypothetisch Dus STEL... dat ze zo worden bedreigd en mishandeld etc .. Stel je maar eens voor dat, dat dus zo is... Want ook dat is er niet eens... ook weer een leugen. Dan zullen ze zich ook vast en zeker niet meer bedreigd voelen. Want dat is het mensen..... als je een slecht geweten hebt, word je paranoïde. Een gevoel van bedreigd worden, is dan heel aannemelijk. Maar is een aangenomen angst door die " journalist " zelf .... Daar kan niets of niemand dan alleen diegene zelf wat aan doen. Er komt vast een dag dat ze spijt hebben, dat alleen het belang voor hun zelf, op de eerste plaats kwam te staan. Karma is a B*tch..... Hoe kun je je zelf zo nog in een spiegel aankijken? Walg je dan niet van jezelf?

4 dagen geleden
Sam schiltmeijer
Sam schiltmeijer

@Charles Martel heeft hij het niet over het RIVM die verteld dat het veilig is en goed om te vaccineren?? Ook de Telegraaf die in opdracht van de overheid notabene het RIVM een beetje moet onthouden om het critisch te benaderen....mee eens, over SBS6 "hart van Nederland" ? Met dat zogenaamde testpanel. Iedereen ziet toch wel hoe daarin gemanipuleerd wordt... Als er willekeurige mensen geïnterviewd worden. Hoor je nooit hoe de vraagstelling was. Zo kun je plakken en knippen. Om uiteindelijk een heel ander beeld te laten zien. En allemaal zo politiek correct... Bah.... Nooit zullen ze mensen aan het woord laten welke critisch kijken een geheel. Echt te opvallend hoor.... Als je dat niet ziet.... Sorry hoor. Dan wil je het gewoon niet zien. Dat heet 'je kop in het zand steken' Dan vraag ik me wel af waarom je dan even met je 'kop' eruit komt om desinfo voorbeelden te vragen????

4 dagen geleden
SavagethNL Savageth
SavagethNL Savageth

@Charles Martel men wappies noemen dan? Evengoed dan net zo stasfbaar....wat een zoutgeleg

4 dagen geleden
Donald Thunberg
Donald Thunberg

@henk M Santa Klaus Schwab? Die heeft die eunuch er toch al eens bijgehaald?

5 dagen geleden
TSAR marco
TSAR marco

zalig makker , grtz van. belgië

11 minuten geleden
neo123rej
neo123rej

Maar gaat niemand van alle tweede kamer softies het dan hebben over de bedreigingen en het geweld jegens journalisten die de 'andere kant' beschrijven? Of de censuur die daartegen plaats vind? Wat je in principe zelfs zou kunnen zien als een vorm van passieve agressie door ze hun podium/platform af te nemen, en daarmee dus hits/views en wie weet daarmee dus ook minder inkomsten.

36 minuten geleden
fortune favours the bold
fortune favours the bold

Al die verongelijkte linkse teefjes krijgen spontaan een droog kruisje!

Uur geleden
fortune favours the bold
fortune favours the bold

Ellemeet, verstand van een natte scheet!

Uur geleden
Johar Boonman
Johar Boonman

Lekker objectieve voorzitter

2 uur geleden
Fgh Fyuj
Fgh Fyuj

FvD zet zich hier weer gigantisch voor lul... maar zelf ziet de FvD dit als iets goeds... Net zoiets als Jordan Peterson met dat Channel 5 interview, waar de interviewer zichzelf totaal voor lul zet en daarna toch als "win" het filmpje online gooit... totaal los van de realiteit.

2 uur geleden
Mike August
Mike August

Dat is de beledigde houding die vrouwen thuis aannemen als de man weer eens dronken thuiskomt, maar als politicus zou een beetje professionalisme geen kwaad kunnen.

3 uur geleden
Chris P. Bacon
Chris P. Bacon

De overheid is MIJN vijand en ze zijn moordenaars. En dit zijn mijn woorden !!!!

4 uur geleden
Chris P. Bacon
Chris P. Bacon

Ik ben niet tegen homo's en ik ben ook geen homo, maar ik hou van je Gideon.

4 uur geleden
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy

Diep respect voor Gideon, blijft netjes, helder en feitelijk. Chapeau!

5 uur geleden
fcdarjan
fcdarjan

ik zal nooit op fvd stemmen maar die guy is wel een bawzz..

6 uur geleden
boer0011
boer0011

Mevrouw Ellemeet weet er zelf dus niets van.

8 uur geleden
zijuiy wttuy
zijuiy wttuy

onwaarheden lieve mensen one love en power to the people!

5 uur geleden
Leonieke Aries Segers
Leonieke Aries Segers

Rare vrouw zowiezo raar slinks kabinet..

8 uur geleden
Emelia van ophem
Emelia van ophem

In feite word mr. Van mijeren ook gecensureerd.....

9 uur geleden
Jack ijzer
Jack ijzer

Het ironische is ook dat de Obersturmbahnführer Frau Bergkamp ook gaat bepalen wat iemand mag zeggen wanneer iemand een betoog houd dat de overheid en media proberen te bepalen wat mensen mogen zeggen en denken, en dan in dit geval zelfs van een GEKOZEN kamerlid, zien die mensen zelf niet wat een clowns zij zijn ..

9 uur geleden
Brandon
Brandon

Vera bergkamp, bedreigd openlijk Gideon dat ie op zijn woorden moet letten, dit heet gewoon een dictatuur!

9 uur geleden
Brandon
Brandon

Mooi! Ze werken mee aan hun blootstelling!

9 uur geleden
Mar Bee
Mar Bee

Tja, ik ben geen ForumFan maar wat hij zegt is geen onzin...tja, veel wat hij zegt is waar...

9 uur geleden
Thomas Schinkel
Thomas Schinkel

Ongepast. No way!

12 uur geleden
Thomas Schinkel
Thomas Schinkel

Klinkklare kletskoek, prachtig

12 uur geleden
Adolf Gaming
Adolf Gaming

Wat doet een socialistische partij in een democratie?

12 uur geleden
sjoerd meijer
sjoerd meijer

De weg naar gerechtigheid is lang maar gelukkig staan er steeds meer wizzkids op in deze duistere tijden en er zullen er nog velen van zich laten horen in de toekomst

17 uur geleden
22jebo66
22jebo66

een kamervoorzitter die een vrij debat gebaseerd op ideeën van een rechtmatig politieke partij, compleet frustreert. Het begint al door interrupties toe te staan terwijl Gideon nog niet één volledige zin heeft uitgesproken. Constant proberen Gideon kort te houden door hem het repliceren moeilijk te maken. Waarom mag je geen vergelijking maken met ww2. Elke bevrijdingsdag moeten we herdenken opdat wij niet vergeten en niet weer zo een situatie. Dus waarom is de link new world order en ww2 verboden? De machinaties zijn gelijk, dus als je van ww2 hebt geleerd, dan moet je de nieuwe machinaties benoemen. Al deze dames staan voor het naïef volgen van overheidsbereid, puur communisme. Vooral Ellemeet is er echt één van, als je haar woorden goed ontleedt, dan mag je geen afwijkende mening hebben want dat zou een onwrichtende werking hebben op de samenleving. Wie ontwricht nou al 1.5jaar lang de samenleving? Alle communistische partijen zoals vvd, d66, gl en cu.

17 uur geleden
Fighter from the North
Fighter from the North

Ik vind het niet eerlijk dat deze spreker van FVD, word geprobeerd de mond te snoeren door de voorzitter. Hij heeft ook gelijk dat het een afglijdende schaal is... dat pasjes systeem is een hellend vlak. Wat krijgen we hierna? Een computer chip in je lichaam?

18 uur geleden
MelDecibel
MelDecibel

iedere overlever van de 2e wereldoorlog kan het alleen maar met hem eens zijn ipv beledigd.. zelf las ik een interview van een oud vrouwtje erover die precies hetzelfde.. die vinden het juist doodeng!!! hij heeft zoooo gelijk

19 uur geleden
Caballero Fuerte
Caballero Fuerte

Zien jullie nou ook wat voor poppenkast deze zogenaamde linkse ‘geëmotioneerde ’ gasten aan het spelen zijn en die hebben het macht over jouw en mij en iedereen hier in Nederland.. Zodra de waarheid naar boven dreigt te komen wordt er weer standaard die tegenaanval ingezet waarin ze de slachtoffer spelen en de rassen-kaart word ingezet om je de mond te snoeren. Ben zelf een ‘import’ voor degene die mij een rascist wilt noemen gaat dat niet werken dus bij deze… “Divide and Conquer” ofterwijl Verdeel en Heers is altijd de doel geweest om controle over de menigte te krijgen en te behouden. Ben niet tegen Links of tegen Rechts maar als de 1 de ander opzet tot geweld dan zullen beiderzijds moeten inzien dat het niet acceptabel hoort te zijn. Denk aan links tegen rechts, zwart/wit, nationalist/globalist, christenen/moslims, gelovigen/ongelovigen en schrik niet GEVACCINEERDEN/ONGEVACCINEERDEN wat hebben we wel niet allemaal al gehad? Wees goed tegen elkaar en en laat u zich niet leiden door angst maar het positieve van liefde want dat missen we allemaal wel na bijna anderhalf jaar in een staat van paniek te zijn gezet. FORUM VOOR DEMOCRATIE een goede uitzicht op de toekomst voor iedereen die van het leven houdt en van Nederland ongeacht wat jouw is wijsgemaakt over de FvD baseer je mening op feiten die de waarheid bezit en niet je angst en onwaarheden lieve mensen one love en power to the people!

20 uur geleden
Vincent Walraven
Vincent Walraven

PEK EN VEREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VOOR DIE ELITE SHIT.

21 uur geleden
Vincent Walraven
Vincent Walraven

Onafhankelijke journalisten. Dpg nos enz allemaal propaganda. Laat die televisie uit staan en onderzoek breder en verder op het internet. B.v. er word alleen naar de staat geluisterd. Corona dit Corona dat. Maar als er specialisten en professionals aan het woord willen dan worden ze niet gehoord of de kop word ingedrukt.

21 uur geleden
Baba Jaga
Baba Jaga

Feiten ipv vrouwenkoffieclub

22 uur geleden
Ik de Boer
Ik de Boer

Jij bent een echte Gideon.👍

22 uur geleden
Iris Jonker
Iris Jonker

3:54 zij lijkt ook wel ingehuurd om door het WEF

23 uur geleden
jeff oost
jeff oost

Fijn, zo'n neutrale voorzitter.

23 uur geleden
ritachiquita1
ritachiquita1

We hebben ALLEMAAL een keuze voor b.v. de prik, we hebben ALLEMAAL de mogelijkheid om diverse kanalen te raadplegen over corona en de maatregelingen. Honderden onafhankelijke wetenschappers wereldwijd - waaronder nobel prijs winnaars - die niet achter de injecties staan en ons er zelfs voor waarschuwen worden van internet afgegooid of bedreigd. Er is geen enkele dialoog meer mogelijk tussen de voor en tegenstanders en dat is op zich al verdacht. Rutte die onophoudelijk liegt moeten wij wel geloven, in de Jonge, die miljarden niet kan verantwoorden moeten wij vertrouwen? Wat je ook denkt, waar je ook staat GEWELD is NOOIT de oplossing.

23 uur geleden
oerger Arocha
oerger Arocha

Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

23 uur geleden
Rob
Rob

misschien als je nog een keer post wordt tie wel leuk.

22 uur geleden
oerger Arocha
oerger Arocha

Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

23 uur geleden
oerger Arocha
oerger Arocha

Deze man kom zo een typetje uit van Kooten en de Bie zijn. Of wanneer komt Ralf Imbar ons vertellen dat die nazipartij genaamd FvD onderdeel van een grap was?

23 uur geleden
Marcel Feyen
Marcel Feyen

Gideon for President...super Kerel...wat een Baas ben jij!!!!

Dag geleden
bijde hand
bijde hand

Gideon mag geen punten aanhalen wat betreft 2de wereldoorlog want dat is kwetsend. Weten jullie gvd wel wat de hollanders in nederlands indië hebben uitgevreten. En de waarheid moet verborgen blijven. VRAAG MAAR AAN OMZIGT!!!!!!!

Dag geleden
Frans van den Borg
Frans van den Borg

weer een Godwin gebruiken is niet slim, toch alle respect voor de manier waarop je je staande weet te houden.

Dag geleden
Wim Vaassen
Wim Vaassen

Echte Intelligentie laat zich niet Prikken. Maar wel Prikkelen! En Gideon pareert geweldig. Onze intelligent Veronderstelde leidingNL is duidelijk Onbekwaam gebleken, en gaat nu nog tegen alle Rechtstatelijkheid in door met hun eigen gelijk overrompelend te willen behouden met voor steeds groter deel van NL zichtbaardere manipulaties en leugens. Omgekeerde redenaties proberen duidelijk door de Wappies aangevochten succes van Prikexperimenten aan te tonen met veel vlagvertoon, respectloosheid, insinuaties en NepNieuws door met name Hugo. Wegpoetsen door Rijksoverheid onder Regie Mallotig acterende Kabinet en met Regie op Media manipuleren van cijfers over zgn Gevaccineerden, Priksuccessen (aantallen, geen beloofde effecten!) en negeren andersluidende Wetenschappelijke bewijzen voor massaliteit van bijwerkingen helpt op den duur ook niet meer voor de brave Burger die de Schijnveiligheid en voor zoete koek namen. Schandalig zijn ook de insinuaties als zouden de Nietgevaccineerden niet solidair en zelfs gevaarlijk zijn. De gemanipuleerde Statistieken bewijzen bovendien logische tegendeel. Daarbij Zwakkeren in de SamenlevingNL als door Nietgevacinneerden bedreigde groep misbruiken en appelleren aan Schuldgevoel en misplaatste solidariteitsoproepen.(CDA-fractie) Manipulatieve Intelligentie?

Dag geleden
fabiozo zaay
fabiozo zaay

Wat een baas heerlijke debat. De jonge heer Gideon, prachtig hoe hij daar standvastig staat. Met beide voeten op de grond. Hoe waarheid als geloof beschouwt word door deze jonge heer en vertegenwoordiger van nederlandse belangen ONZE belangen. Maar wat ik niet begrijp is de aanvallende mede collegas. Waarom vallen ze de waarheid aan. Zo zie je dat er echt geen democratie meer is. Je word gemanupileerd en verdeeldheid gecreerd door de bestaande ouwe garde. En zeg nou zelf, die trutjes worden helemaal nat van die jonge heer Gideon. Ze zijn gewoon aandacht vragende hitsige meisjes. Al die antwoorden en de aanval op Gideon heeft ie met ballen en kennis ontweken. PRACHTIG.

Dag geleden
Henk Spoeltman
Henk Spoeltman

Typisch fvd maar helaas is het een feit dat agressie en geweld al jaren voornamelijk van rechts komt dat blijkt uit cijfers van onze eigen politie

Dag geleden
Mark Secker
Mark Secker

deze kerel slaat wel erg door, niet zo veel vertrouwen in het fvd....

Dag geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Geeft niet liefje. Wij ook niet echt in jou...

19 uur geleden
Peter den Breejen
Peter den Breejen

Hij heeft volkomen gelijk met de uitspraak dat er op allerlei manieren een APARTHEID wordt gecreëerd. Met mijn 73 jaar en door mijn werk ook in Zuid Africa geweest en met eigen ogen gezien wat APARTHEID doet. Wat hij zegt over de 2de WWII heeft hij ook gelijk en als we niet oppassen gaan we die kant op. Alleen door massaal hier tegenin te gaan kan dit nog voorkomen worden en kan dit circus Co rona in de prullenbak worden gegooid inclusief de D66 voorzitter die NIET functioneerde naar behoren.

Dag geleden
dorpsgekde3de
dorpsgekde3de

Democratie? Welke democratie? Gemanipuleerde verkiezingsuitslagen is geen democratie !!!

Dag geleden
Yeshua is Coming
Yeshua is Coming

We all need to repent and trust in the savior of the world. Jesus Christ from Nazareth. We are saved by faith through grace Not by are own works .. its the blood of Christ that saves! Please repent today! You can’t go to Heaven by your own works.. don’t trust you’re self! Trust in what Jesus did for you on the crosse! He made your way to Heaven!!! You just need to repent, trust Him and believe in What Jesus did for humanity!! Read the word of God! We are living in de last days! Jesus’s coming back soon! Be ready!

Dag geleden
Tuco Ramirez
Tuco Ramirez

When will he be coming back,before or after the tribulation?

23 uur geleden
P Meulepas
P Meulepas

Als je mensen op de kast hebt moet je gas bij geven

Dag geleden
J Westerhof
J Westerhof

Fake nieuws? Deep fake? Of zegt ie het echt?

Dag geleden
Eddy
Eddy

Ik vind het kwetsend dat men de geschiedenis laat herhalen en het niet opvalt... zodra er wordt gesproken over WO2 is iedereen op zn pik getrapt, "want zo'n vergelijking kan toch niet". In plaats van LEREN van het verleden ontkennen we gewoon het heden!

Dag geleden
Hendericus Folgerts
Hendericus Folgerts

Fvd is kwaad in het kwadraat voor de samenleving.....

Dag geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Ik snap echt niet hoe je dat kunt zeggen Hendericus

19 uur geleden
babette balzer
babette balzer

Tip van de week; spuit jij je lekker vol gozert

23 uur geleden
Remi TV
Remi TV

deze man zegt echt alleen de waarheid

Dag geleden
Remi TV
Remi TV

Wat een onzin zeg. Gideo lijkt de enige met een goed IQ de rest staat letterlijk een beetje te janken samen en elkaars vragen te herhalen. Stop crying about everything

Dag geleden
Betsie De vries
Betsie De vries

Kakwijf

Dag geleden
NiTiNoL
NiTiNoL

Weet je zeker dat heel nederland het filmpje heeft gezien?…..

Dag geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Jouw kanaal heeft natuurlijk veel meer views. Oneewacht..

19 uur geleden
Rokia Tahtahi
Rokia Tahtahi

Dit is ook zo een achterlijke populist. Een drolletje die precies weet wat hij moet zeggen tegen zijn inteeltvolgers. Ik schijt ook op de huidige media en ik ben ook voor vrije keuze om het vaccin wel of niet te nemen. Dit is toch gewoon niks man. Een soort van Jesse klaver, maar dan aan de andere kant van het spectrum.

Dag geleden
els van kranenburg
els van kranenburg

Kwetsend typetje ben je.

23 uur geleden
René Vos
René Vos

10:27 Beste antwoord ooit.

Dag geleden
Mel Barbatana
Mel Barbatana

Gideon, jij bent echt een topper!!

Dag geleden
Dorota Kuczkowska
Dorota Kuczkowska

Geweldig

Dag geleden
Hans Helmonds
Hans Helmonds

heerlijk dat gespartel van die onnozele pluchezitters/zitsters. Ga zo door Gideon.

2 dagen geleden
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen

Mijn hemel wat is dit voor een staatsmongool. Die is hard carrière aan het maken binnen forum. Hij hoopt vast dat hij de Heinrich mag zijn als ze het 'regime' omver hebben geworpen.

2 dagen geleden
opzz xsin
opzz xsin

Wat een held!! Dank je wel Gideon !!! blij om te zien dat mensen aan de vrijheid van mensen denken

2 dagen geleden
herculies son of zeus
herculies son of zeus

U woorden zijn kwetsend. Oh, wat een bende papflessen zeg. Oeps, dat is ook kwetsend zeker ? Hoe kan je nu een debat houden als je niet eens mag zeggen wat je wilt. LOL Op deze manier iemand de mond proberen te snoeren is beneden alle peil. Dat is pas kwetsend !

2 dagen geleden
opzz xsin
opzz xsin

Vertaal dit naar het engels

2 dagen geleden
kim&pascal Guichard
kim&pascal Guichard

Oh wat is hij goed! ik kom niet meer bij!!!

2 dagen geleden
Lilly 009
Lilly 009

Waarom mag de voorzitter haar mening geven? Zij hoort toch ook objectief te zijn?

2 dagen geleden
Fly on little wing!
Fly on little wing!

Ik ben het niet eens met Gideon maar een voorzitter die gaat bepalen wat hij wel en niet mag zeggen kan echt niet. Grote schande!!

2 dagen geleden
Angelique
Angelique

QR-code gaat burgerservicenummer vervangen op paspoort en id-kaart Nieuws 30 september 2019 Met ingang van augustus 2021 wordt het BSN van paspoorten en identiteitskaarten verwijderd en verplaatst naar een QR-code op de achterzijde van identiteitskaarten en de houderpagina van paspoorten. Dat schrijft staatssecretaris Knops (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) in een brief aan de Tweede Kamer.

2 dagen geleden
Angelique
Angelique

@els van kranenburg wordt steeds verwijderd

Dag geleden
Angelique
Angelique

@els van kranenburg klopt, wordt steeds verwijderd

Dag geleden
els van kranenburg
els van kranenburg

@willieke1000 Oh help Willeke. Alweer weg, Bedankt in ieder geval voor de moeite. Ik kijk zelf even of ik het kan vinden.

Dag geleden
willieke1000
willieke1000

@els van kranenburg ik zie dat mijn reactie nu wel blijft staan, ik heb sommige woorden expres verkeerd geschreven maar die moet u zelf goed invoeren in de zoekmachine en dan komt de pagina tevoorschijn

Dag geleden
willieke1000
willieke1000

@els van kranenburg Ik heb hier net die link neergezet maar die wordt meteen verwijderd, even zoeken naar bv de staats krant en die code en dan zou die pagina tevoorschijn moeten komen

Dag geleden
B Never Give Up
B Never Give Up

Wie is die voorzitster? Dit kan gewoon niet. Zij bepaald wat de volksvertegenwoordiger zegt

2 dagen geleden
Marino
Marino

Het woord "pandemie" te pas en te onpas gebruiken is reeds desinformatie .

2 dagen geleden
Bruno Jorge
Bruno Jorge

Ze worden alle betaald met onze pensioen geld om dit te doen wef!

2 dagen geleden
Bruno Jorge
Bruno Jorge

Hero

2 dagen geleden
Rosa Asor
Rosa Asor

waar komt deze jongen vandaan geweldig de joodse bevolking luistert met TROTS NAAR HEM WAS JIJ ER TOEN MAAR KIND WAS JIJ ER TOE MAAR

2 dagen geleden
Rosa Asor
Rosa Asor

doodeng dat ben jij vrouwtje echt waar komen al die moeders vandaan hup naar de keuken

2 dagen geleden
Rosa Asor
Rosa Asor

dIt is democratie

2 dagen geleden
Ilza Bimza
Ilza Bimza

Als je de waarheid spreekt is het gelijk ik schors de vergadering.

2 dagen geleden
Brandon
Brandon

@mikoy huio Vera Bergkamp en al die vrouwen zijn ook tuig van de richel!

9 uur geleden
mikoy huio
mikoy huio

Wat een flauwekul, ze laten hem niet uitpraten hij spreekt gewoon de waarheid

Dag geleden
Roy van der Laan
Roy van der Laan

te veel vrouwen in de kamer is een overflow van emoties en geen rationaliteit....gevoelspolitiek is gotspe..laffe herders.. onafhankelijke nieuws outlets bestaan niet meer, ze zijn allemaal ondergebracht onder het Belgische mediahuis die fondsen krijgt van de EU...propaganda machines..men bijt de hand niet die hem voedt..

2 dagen geleden
Bee 57
Bee 57

Journalisten zich bedreigd voelen met het uitvoeren van hun werk? Dat is juist het probleem, ze doen hun werk niet. Wat een domme doos zeg. En een vergelijking met WO 2, daar is niks mis mee. Wat een schijnheilige verontwaardiging.

2 dagen geleden
Roger Prud Homme
Roger Prud Homme

Rillingen gaan ook over mijn rug dat het grootste deel kamerleden ,D66, Cu,VVD, GroenLinks, discrimineren,mee doen aan landverraad en zig niet berusten op feiten , liegen en bedriegen heel normaal is bij dit soort partijen ,jullie zouden je niet moeten schamen, jullie moeten je schamen, huilen 😭 en zielig doen maar ondertussen een land kapot maken , jullie eigen familie kapot maken triest,dit alles om wat overlevings kans van 99,9 gemiddelde leeftijd 80 ik mag alleen maar hopen dat ik zo oud mag worden 😭en discriminatie mag niet volgens de wet dus waarom staan we dit toe ww3?want deze onzin heeft niks te maken met vrijheid, democratie of leven en wat betreft "u woorden zijn kwetsend" 😭😭😭 voorzitter en de rest van de landverraders jullie zeggen niet alleen kewetsende dingen jullie voeren het nog uit ook dit maakt mensen lichamelijk , geestelijk en financiële kapot ,heel eng dit alles ,ik mis de nuchtere Nederland de zig het kaas niet van het brood liet eten,de nuchtere Nederland die zij die maar normaal dat is al gek genoeg,de nuchtere Nederland die zig niet zo maar iets liet wijsmaken en zij kom maar met feiten dan kijken we wel,wat is er gebeurd bang gemaakt dus angsthazen geen ruggengraat of set goede ballen ???rug recht houden is op het moment het enige wat ons kan reden van dictatuur ook als is het mogelijk en soms zwaar om je rug recht te houden je wordt uit gemaakt voor en weg gedrukt door links als fasist, rassist terwijl Mijn voor ouders slaven geweest zijn van blanke mensen maar mij hoor je niet huilen over dit, ik was Nederland dankbaar en de westerse wereld maar al het mooie is er nu wel voor het grootste gedeelte af 😔

2 dagen geleden
Redman
Redman

Vertaal dit naar het engels

2 dagen geleden
Pieter B
Pieter B

Geniaal, Gideon zet hem op! pak ze! (zonder geweld dan;)) , de leugen is zo groot dat ze jou met z'n allen nog niet de baas zijn

2 dagen geleden
M3 M3buq
M3 M3buq

Held

2 dagen geleden
Mijn Hemeltje
Mijn Hemeltje

Blegh

2 dagen geleden
Leon B
Leon B

klein mannetje , die Kwint! Altijd weer op de persoon spelen om een beetje bijdehand over te komen. Wat een stumper!

2 dagen geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Hij is niet erg intelligent volgens mij.

2 dagen geleden
Y Elm
Y Elm

Waarheid word niet gewaardeerd in de 2e kamer

2 dagen geleden
H. Admiraal
H. Admiraal

Doet mij denken aan het bijbelse verhaal over Gideon. Het kan heel intimiderend zijn als iedereen in de kamer tegenover je staat. Als een overmacht voelt het aan als bijna iedereen tegen je lijkt te zijn. Maar jij krijgt kracht van God om ze allemaal met de waarheid neer te halen Gideon want jij staat voor de waarheid. "De bijbelse betekenis voor de naam Gideon is 'Hij die neerslaat', 'veller', of 'omhouwer'. Als hij het altaar van Baäl neerhaalt, krijgt hij de naam 'Jerobaäl'. Gideon was de vierde rechter van Israël en heeft met een leger van slechts 300 man 150.000 Jij gaat met hulp van God en anderen deze overheid, die onder kwade invloeden staat en iedereen misleidt, vellen want God staat ALTIJD achter de waarheid. Vertrouw op Hem en vraag Hem om hulp dan kan NIEMAND jou raken. Lees het verhaal van Gideon eens en wordt geinspireerd🙏

3 dagen geleden
jez za
jez za

Achterlijke wijven

3 dagen geleden
alexa damjanovic
alexa damjanovic

sterk kerel 🤙

3 dagen geleden
Pyltje03
Pyltje03

Al liegt het Furom nog zo snel.....haar volgers salueren wel.

3 dagen geleden
Nine Aether
Nine Aether

GIDEON betekenis: the 'one who cuts down' toeval bestaat Niet. heeerlijk contrast dit in samenspraak met Neset Temerci die de volle aanval op het koningshuiuiuisss en de nlse regering heeft in gezet... zie Kaag opstappen en de Show goes on. Heeerlijk wens dat er eindelijk echte verandering komt. Dat ons alle meer ten goede komt!

3 dagen geleden
Ge Rijn
Ge Rijn

Wat een idioot die FvD vertegenwoordiger.

3 dagen geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

@Ge Rijn Dan staat er Chagerijn whahahahaha.

20 uur geleden
Ge Rijn
Ge Rijn

@Someone Somewhere Ja, wat moet je met zo'n antwoord? Kun je ook even uitleggen wat je bedoeld met; 'je naam voor je naam is zeker Cha?' Ik ben oprecht heel nieuwsgierig wat je hiermee bedoelt. Leg eens uit.

23 uur geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Je naam voor je voor naam is zeker Cha

Dag geleden
P Dakar
P Dakar

Voorzitter: "U gebruikt grote woorden en u maakt weer een vergelijking met de Tweede Wereldoorlog en ik hecht er waarde aan om te zeggen dat ik dat echt ongepast vind." Vertaling: U vergelijking met de Tweede Wereldoorlog klopt en ik wil u graag de mond snoeren voordat andere mensen wakker worden en inzien dat u gelijk heeft en in opstand komen.

3 dagen geleden
serry ciok
serry ciok

wat eeen held. mijn diepste respect voor Gideon

3 dagen geleden
Hidde Mulder
Hidde Mulder

Wat een kansloze knakker

3 dagen geleden
Someone Somewhere
Someone Somewhere

Wat fijn dat je zoveel zelfkennis hebt.

2 dagen geleden
Komt Goed
Komt Goed

Allemaal zakkenvullers

3 dagen geleden
serry ciok
serry ciok

Rare kwiebes die kwint

3 dagen geleden
islamophobischerharlekinpudelwelpe
islamophobischerharlekinpudelwelpe

Klasse!! Super klasse! Een politiek talent! Grüße aus Deutschland

3 dagen geleden
Rúben
Rúben

Heerlijk bezig Gideon. Kijk die aasgieren hem willen aanvallen plus die voorzitter, maar heeeel goed staande gehouden.

3 dagen geleden
Paulus de Mooyen
Paulus de Mooyen

Ik kom niet meer bij van het lachen... hoe de rest van de kamer reageert ... hahahah ze hebben lang niet door wat er speelt , ze zijn zelf zooo desinformeert dat het bijna pijnlijk is om er na te kijken .... onafhankelijke media vind je niet op de mainstream media... wat dood eng is dat de 2de kamer de grootste fake news verspreider is... ODE aan Gideon ....

3 dagen geleden
Ank Goosen
Ank Goosen

Gudeon wat ben je een held ga zo door blijf zeggen wat je nu doet ze willen je onderdrukken en de mensen de mond snoeren maar wij staan achter je

3 dagen geleden
Sky Walker
Sky Walker

Gideon, je bent een held! Dankjewel!❤

3 dagen geleden
Be Free From The Matrix
Be Free From The Matrix

schaapjes zijn bang voor de waarheid

3 dagen geleden

Volgende

Feeding My Venus Flytrap Candy Instead Of Flies

1:00

Feeding My Venus Flytrap Candy Instead Of Flies

Action Lab Shorts

Weergaven 16 mln.

VERDWAALD IN PARIJS...

5:22

VERDWAALD IN PARIJS...

Jesse Hoefnagels

Weergaven 313K

ONTSNAP UIT HET HORROR PRETPARK! (Roblox Obby)

17:01

Kaag schoffeert hele Kamer in Afghanistandebat

11:01

De schimmige constructies van de koning

13:41

Feeding My Venus Flytrap Candy Instead Of Flies

1:00

Feeding My Venus Flytrap Candy Instead Of Flies

Action Lab Shorts

Weergaven 16 mln.

VERDWAALD IN PARIJS...

5:22

VERDWAALD IN PARIJS...

Jesse Hoefnagels

Weergaven 313K

ONTSNAP UIT HET HORROR PRETPARK! (Roblox Obby)

17:01

fail = smash egg

12:14

fail = smash egg

LazarBeam

Weergaven 4,6 mln.

iPhone 13 Event Reaction: Everything New!

12:24

iPhone 13 Event Reaction: Everything New!

Marques Brownlee

Weergaven 8 mln.

Lijpe - Nieuwste RS6 (prod. Trobi)

2:44