Frenna - Nairobi (My Baby) [prod. Vanno & Project Money]

 • Gepubliceerd op 14 dagen geleden

  777 Records

  Looptijd: 02:49

  Stream of download 'Nairobi (My Baby): Frenna.lnk.to/Nairobi
  Official Music Video Frenna - Nairobi (My Baby)
  Bad Flavor presents
  Film & edit by Caio Silva
  Runner: Paul van den Ende
  Extra Footage: Dieko Mirza
  Producer: Project Money
  Producer, Associated Performer, Drums: Vanno
  Studio Personnel, Mixer, Mastering Engineer: Shadrach 'Mixed by Chopz' Esprit
  Associated Performer, Vocals: Frenna
  Associated Performer, Bass: Rushan West
  Associated Performer, Acoustic Guitar: Okke Punt
  Associated Performer, Acoustic Guitar: sadboi
  Associated Performer, Electric Guitar: Leroy Siegers
  Associated Performer, Programming, Piano: Carlos Vrolijk
  Associated Performer, Background Vocalist: Elisha Amonoo-Neizer
  Composer Lyricist: Francis Junior Edusei
  Composer Lyricist: Okke Punt
  Composer Lyricist: Rushan West
  Composer Lyricist: sadboi
  Composer Lyricist: Dyvancho Wever
  Composer Lyricist: Carlos Vrolijk
  ---
  Abonneer op het 777 Records NLblow kanaal en klik op de bel om niets te missen: 777.lnk.to/subscribe

  Volg 777 Records op Instagram:
  777.lnk.to/Instagram

  #777Records #Frenna

Sabare Brian
Sabare Brian

Love from ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ช๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ช

12 uur geleden
Jasmine Jasmine
Jasmine Jasmine

Gefeliciteerd met je baby

3 dagen geleden
Eunice Smit
Eunice Smit

Ik ben blij voor frenna amenโค

3 dagen geleden
ama y
ama y

Anwwww๐Ÿฅฒโค๏ธ

3 dagen geleden
Poko Poko entertainment
Poko Poko entertainment

Nice! Wat vind je van deze ?? ๐Ÿ”ฅ https://youtu.be/fyKPUvshJWA ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

4 dagen geleden
Poko Poko entertainment
Poko Poko entertainment

Emilio Jansen

3 dagen geleden
Barnaby Kariuki
Barnaby Kariuki

Only clicked on this song because Nairobi is my hometown๐Ÿ˜‚ but big up Frenna ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ™๐Ÿพ

5 dagen geleden
Targeted Victim
Targeted Victim

The dutch government and dutch media, and an enormous amount of youtubers have been scattering my personal information over the internet for 3 years. They torture me and gangstalk me on a daily basis. They intimidate me with police cars. I want my privacy and human rights back now!

5 dagen geleden
djibril soumah
djibril soumah

โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

6 dagen geleden
Angie Dennett
Angie Dennett

sandra is gorgeous

7 dagen geleden
Rui Sergio Lopes De Oliveira
Rui Sergio Lopes De Oliveira

Bro van harte voor beide en de fam. 1 ding jij bent 1 van de hardste muzikant die nl kent.

7 dagen geleden
ItzaMe
ItzaMe

Ik hoor meer autotune dan zang... Waar gaat de muziek heen tegenwoordig...

7 dagen geleden
Magic Girls
Magic Girls

Frenna gefeliciteerd met je dochtertje ๐Ÿ’๐Ÿ’โœจ je bent een goeie vader en dat weet ik gewoon en ik ben ook een grote fan van je sinds ik 4 jaar was en ik ben nu 9jaar en ik ben nog steeds een fan van jou ik hoop dat jullie een gelukkig en gezond leven hebben jij en vrouw en dochter โœจโœจ๐Ÿ’

7 dagen geleden
ู…ุญู…ุฏ ุงุญู…ุฏ ู…ุญู…ุฏ
ู…ุญู…ุฏ ุงุญู…ุฏ ู…ุญู…ุฏ

Wee hen, wee hen dan tegen zware pijniging van nieuwe tijden! Of denkt u dat uw vaccins u zullen beschermen tegen het ernstige ongeluk van God tegen wat u het Coronavirus noemt ?! Dus waarom heb ik u bij elke verklaring gezworen dat mijn Heer zal toenemen met de duur en perioden van wat u het Coronavirus noemt? En ik heb je niet verteld dat het zal muteren of ontwikkelen of Het zal veranderen volgens uw bewering, maar we hebben u verteld dat ze soldaten zijn van God, de Machtige en Lofprijs, en dat elk virus een nieuwe duur heeft naast de periodes die eraan voorafgingen. Er is geen weg terug naar de oorlog van God totdat je je overgave verklaart en je handen naar de hemel opheft, je overgeeft aan God, Heer. De werelden zijn kalm en smeken God om zijn kwelling aan u te openbaren, zodat u zijn boek kunt volgen en de opvolger van God kunt gehoorzamen, de uitverkorene over u van uw Heer, https://www.awaited-mahdi.com/forum/showthread.php?p=343421 #nasser_mohammad_alyemeni

7 dagen geleden
Yara Iallouchen
Yara Iallouchen

โค๏ธ๐Ÿ’โœจ

8 dagen geleden
Deblok Me
Deblok Me

Hebben sandra en frenna een relatie of is sandra gewoon een babymama

8 dagen geleden
Targeted Victim
Targeted Victim

The crypto anarchists have been trying to kill me for 3 years now. They have been gangstalking me and trying to drive me to suicide. F Elon Musk F Barry Silbert NEMESIS asdasd

8 dagen geleden
TotallyRandom
TotallyRandom

Geen rapper maar artiest๐Ÿ™ŒDiepe respect voor deze man

8 dagen geleden
MG STAPPIE
MG STAPPIE

Ik wens je Alleen maar Positiviteit man b.

8 dagen geleden
Memoli D.
Memoli D.

Dit snap ik dus niet. In een andere recente clip van hem (half)naakte vrouwen. Super slecht voorbeeld dus (voor zijn eigen dochter). Snap dit soort mensen niet. Is dit normaal bij hem in de cultuur? Getrouwd zijn, kind krijgen en in de tussentijd andere vrouwen en dat soort vieze clips maken die de jeugd verpesten. Met zo'n vader/cultuur kan het niet anders dat z'n dochtertje ook een prostituee achtige halfnaakte vrouw zal zijn in videoclips. Wie kan mij meer hierover vertellen? Is dit normaal in jullie cultuur? Ik ben hier oprecht benieuwd naar. Wil geen mensen beledigen met mijn reactie (sorry als dat toch zo is). Of vinden jullie vrouwen die zo goed als alles van hun lichaam laten zien geen "slechte" vrouwen en dus geen slecht voorbeeld? In mijn opvoeding kon dit dus echt niet en ben er hartstikke blij mee fat wij nog schaamte en respect voor de vrouw kennen (al geldt dat lang niet voor iedereen).

9 dagen geleden
Memoli D.
Memoli D.

@Linda Sarfo Bedankt Linda voor je uitgebreide reactie. Ik ben het met je eens!

6 dagen geleden
Linda Sarfo
Linda Sarfo

@Memoli D. Hoi. Ik zal proberen antwoord te geven. Wel wil ik je erop attenderen dat het niet netjes is om te zeggen dat Antilliaanse en Surinaamse mannen van vrouw naar vrouw gaan, dat is een beetje stereotyperend. Het is ook niet netjes om te zeggen dat deze mannen praten over hun zus die is geneukt door een andere jongen, lang niet alle donkere mannen bespreken dit namelijk. Dit is erg negatief. Verder snap ik wat je bedoelt over de rapcultuur, die is inderdaad erg negatief, videoclips met halfnaakte vrouwen, enzovoorts, maar ik denk dat je er in deze cultuur niet onderuit komt om dat te doen. Ik zou me er persoonlijk ook voor schamen, maar het is nogmaals wel de rapcultuur, het is ook een beetje vraag en aanbod. Ik vind alleen niet dat je kan zeggen dat een man een slechte vader of geen goede man zou kunnen zijn omdat hij zulke clips heeft, Frenna in dit geval heeft ook liedjes zonder deze vrouwen erin. Je wordt op een gegeven moment ook ouder, misschien nu hij zijn dochter heeft gaat hij hier anders mee om, dat zou mooi zijn toch :)? Verder wil ik nog even aangeven dat dit niet bij alle donkere mensen normaal is, en dat ik het onnodig vind om dit zo te benoemen. Ik bedoel, de meeste Nederlanders kunnen ook met hun moeder of vader praten over hun seksleven, terwijl Marokkaanse Nederlanders dit een taboe vinden. Ik denk dat we iedereen vooral in zijn of haar waarde moeten laten.

8 dagen geleden
Memoli D.
Memoli D.

@Linda Sarfo Hoi, bedankt voor je reactie. Ik lees mijn reactie nu terug en die kan volgens mij een beetje verkeerd overkomen, mijn excuses daarvoor. O, de afkomst hiervan is Ghana. Toen ik zelf 2/3 liedjes van Frenna zag, dacht ik gelijk aan Antilianen/Surinamers etc. (Bij hen zie je namelijk vaak dat de kinderen hun vader niet eens kennen en dat veel mannen van vrouw naar vrouw gaan.) Had me verder ook niet verdiept in zijn of andere (rap)nummers (omdat ik daar persoonlijk niks mee heb). Ben een jonge (hoogopgeleide) moeder, heb een gezin en geen interesse in de rapcultuur die de waarde van meisjes/vrouwen omlaag haalt. Je hebt gelijk met je voorbeeld over Marokkaanse rappers (ben zelf geen Marokkaan), die doen precies hetzelfde. Maar ik vraag me nu wel het volgende af. Hoe kan zo'n (rap)cultuur een "goede" cultuur zijn? In mijn ogen kan je echt geen goede man zijn als je het normaal vindt om omringd te zijn met losbandige halfnaakte vrouwen en te zingen over seks/drank/vreemdgaan etc. (Het gaat nu niet om Frenna, maar om vergelijkbare videoclips van anderen met ook dat soort videoclips.) Schamen dat soort mannen zich niet als hun familie hun clip een keer ziet? Heb zelf wel eens het een en ander van Antilianen en Surinamers gezien, een jongen kan met andere jongens onderling gewoon praten over hoe zijn zus is geneukt door een van zijn vrienden. HOE KAN DIT? Hoe kan er geen schaamte zijn? Hoe kan dit normaal zijn bij donkere mensen? Zou het waarderen als ik hier een reactie op kan krijgen.

8 dagen geleden
Linda Sarfo
Linda Sarfo

Praat aub niet over de Ghanezen cultuur. Er zijn genoeg Marokkaanse rappers die ook halfnaakte vrouwen in hun clips hebben, of rappen over geld/bitches etc. Dat betekent gelijk dat je geen goede vader kan zijn? Wat heeft dat ermee te maken? Om antwoord te geven op je vraag, nee dit is in de Ghanezen cultuur niet de norm, maar ik denk dat in geen enkele cultuur 'rapcultuur' de norm is. Dit is gewoon een super lief liedje voor zijn kindje.

8 dagen geleden
JOJO AIR
JOJO AIR

Blessings on blessings. โค๏ธ

9 dagen geleden
Chocolademoesssie_on_ps4
Chocolademoesssie_on_ps4

Dat is jouw *mijn* kind niet

9 dagen geleden
Brink 23
Brink 23

welkom Nairobi

9 dagen geleden
Adon
Adon

Frenna no kar mi nen zomaar jereh๐Ÿ˜’

10 dagen geleden
Kids Mids
Kids Mids

Nairobi spow poww la casa el papel

10 dagen geleden
Kaydohn Boakye
Kaydohn Boakye

B/gg/bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb

10 dagen geleden
Georgio Orny Eliza
Georgio Orny Eliza

Poku met gevoel ๐Ÿ™๐Ÿพ๐ŸŽถ

10 dagen geleden
Faith Pollet
Faith Pollet

gefeliciteerd hoop dat juillie gelukkig samen worden

10 dagen geleden
Willem Frederik van Duuren
Willem Frederik van Duuren

Congrats ๐Ÿ™๐Ÿฝ๐Ÿ’ซ

10 dagen geleden
jenaishly Coenraad
jenaishly Coenraad

๐Ÿ‘๐Ÿ˜˜

10 dagen geleden
Jeton Jol
Jeton Jol

RIVA HOTEL.!!!!!! ^-^

10 dagen geleden
ht7t jk8
ht7t jk8

Human Rights Organization Chairman: Falun Gong Practitioners Under Severe Persecution Ulrich Delius, Chairman of the Society for Threatened Peoples International โ€“ Germany, was also invited to testify at the hearing. He stated that Falun Gong practitioners have been brutally persecuted in China for 20 years and that at least 4,300 people are documented to have been persecuted to death in China for practicing Falun Gong. Mr. Delius, an expert on Asian issues, has written many reports on the persecution of Falun Gong in China. He also personally went to China to conduct an investigation. As part of his research, he wanted to find out who actually practiced Falun Gong in China. He found that Falun Gong practitioners were ordinary people, including many elderly women who feel that they've benefited from the practice. The communist regime has repeatedly detained such people and attempted to force them to give up their faith. Delius concluded that whether the CCP targets Falun Gong, Tibetans or Uighurs, its goal is the same; that is, to persecute those who seek to live their lives based on faith-based belief. He believes that the Chinese regime is concerned that they cannot control people's minds. Practitioners Call for an End to the Persecution Falun Gong practitioners call on the German parliament to help stop the persecution of Falun Gong in China. On the day of the hearing, May 8, Falun Gong practitioners held activities outside the Reichstag building. They did the Falun Gong exercises, distributed information about the spiritual practice and the persecution, and collected signatures on a petition calling for an end to the atrocities perpetrated by the Chinese regime. Mr. Tian and his wife, nearly seventy years old, currently live in Berlin. They left China to avoid the ongoing persecution of Falun Gong. The couple hopes that the German government will pressure the CCP to stop the forced organ harvesting and end the persecution as soon as possible. Their son, Tian Shichen, was taken from his workplace in China for practicing Falun Gong and died soon afterward. The family suspects that their son had been poisoned by the authorities.

11 dagen geleden
North Africanian
North Africanian

Mooie naam Nairobi

11 dagen geleden
Va R
Va R

sandra ๐Ÿ˜

11 dagen geleden
Diavaan 83
Diavaan 83

๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ

11 dagen geleden
wassuup
wassuup

Hoop niet dat zโ€™n baby lijkt op die ouwe blackberry curve

11 dagen geleden
Timothy ?
Timothy ?

Deze zo moet het man wjwjwjw โค๏ธโค๏ธ

11 dagen geleden
Marcus !
Marcus !

๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘๐Ÿ‘‘

11 dagen geleden
Beats By Dennis
Beats By Dennis

Aww ๐Ÿฅฐ so cute Frenna ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜Š

11 dagen geleden
Ri Ri
Ri Ri

Frenna is op een andere flex and i like it ๐Ÿ˜

11 dagen geleden
omar gailani
omar gailani

Best barber in town man raoul ik zie je โค๏ธโค๏ธ

12 dagen geleden
Keet Cl
Keet Cl

Yess was al bang dat ie zou overlopen ๐Ÿคญ๐Ÿฅด. Congratulations and proud of my people โœŠ๐Ÿฝ

12 dagen geleden
Benedicte Mbala
Benedicte Mbala

dit is zo schattig.En je bent echt kijlief en gefeliciteerd met je kind frenna.We love you and your child and your girfried.

12 dagen geleden
BeatsbySV
BeatsbySV

Dikke plaat

12 dagen geleden
Abdijj
Abdijj

amang wordt geknipt in boxer

12 dagen geleden
Cieske Fontinie
Cieske Fontinie

Me hont

12 dagen geleden
Cieske Fontinie
Cieske Fontinie

Hoe gaat met u

12 dagen geleden
Cora de Vries
Cora de Vries

Kippenvel nummer... wens jullie heel veel geluk en liefde met Nairobi

12 dagen geleden
SONGLAND NL
SONGLAND NL

Heel mooi! Francis en Sandra gefeliciteerd! - www.songland.nl

12 dagen geleden
Gwendy Coenraad
Gwendy Coenraad

Zegen jul. Allem. In de naam van Jezus ๐Ÿ™๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž๐Ÿค—๐Ÿ‘‘โ™ฅ๏ธ๐Ÿ€๐Ÿฆ

12 dagen geleden
Kel87
Kel87

๐Ÿฅฐ

12 dagen geleden
Aline Cugunov
Aline Cugunov

Echt een vette naam uitgekozen. Doet me denken aan la casa de papel

12 dagen geleden
Dior Music
Dior Music

T doet mij denken aan 3robi๐Ÿ˜‚

10 dagen geleden
Uw0tM8xdragons
Uw0tM8xdragons

Nairobi ๐Ÿ’€๐Ÿ’€๐Ÿ’€๐Ÿ’€๐Ÿ’€๐Ÿ’€

10 dagen geleden
Eve Jones
Eve Jones

โคโคโค Heel veel liefde en geluk met jullie mooie prinsesje gewenst, haar naam is prachtigโคโคโค๐Ÿ™๐Ÿฝ

12 dagen geleden
J m
J m

Fcking underrated ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ

12 dagen geleden
Jemairo Jemairboy12
Jemairo Jemairboy12

Hoi frenna

12 dagen geleden
Cieske Fontinie
Cieske Fontinie

Myn oom frenna

12 dagen geleden
Cieske Fontinie
Cieske Fontinie

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โคโคโคโคโคโค

12 dagen geleden
Debsijb
Debsijb

Mooie naam

12 dagen geleden
6oxeur
6oxeur

Meesterwerk!!

12 dagen geleden
E.R.M. Martosoewando
E.R.M. Martosoewando

Gefeliciteerd met jullie kleine Princess ๐Ÿ’•

12 dagen geleden
Jamael Dorder
Jamael Dorder

โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ

12 dagen geleden
abel
abel

God have blesed this man ๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ™๐Ÿพ

12 dagen geleden
Benji Beats Boy
Benji Beats Boy

GEITERIG

12 dagen geleden
Lisa Boer
Lisa Boer

ben trots op hem man!!! kijk hoe ver hij is gekomen. Only blessings !!!! and congrats

12 dagen geleden
Icey GameReviews
Icey GameReviews

3robi

12 dagen geleden
jerrason De lima
jerrason De lima

Ey frenna gefeliciteerd met je nieuwe kind broo big blessings out here๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ™๐Ÿพ

12 dagen geleden
Yous Yous
Yous Yous

Faaaavvvv artist, fav couple ๐Ÿ˜

12 dagen geleden
Anne sophie Verfallie
Anne sophie Verfallie

Zijn hem en sandra nog samen?

12 dagen geleden
NewBallerAlert 67
NewBallerAlert 67

Nee ze hebben alleen een kind samen en waren samen in de clip om leuk te doen daarna zijn ze uit elkaar gegaan๐Ÿคฆ๐Ÿพ

12 dagen geleden
33
33

Is nairobi een planet in Afrika ?

12 dagen geleden
Kobe Kipara
Kobe Kipara

Ja

9 dagen geleden
lais
lais

Ik huil ๐Ÿ˜ญโค๏ธ

12 dagen geleden
mevrouw mevrouw
mevrouw mevrouw

Trotse vader ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ

12 dagen geleden
Twenty47Beats
Twenty47Beats

?

12 dagen geleden
Kayden 10
Kayden 10

Beste liedje die ik heb gehoord

12 dagen geleden
AL CAPONE
AL CAPONE

wie is vader geworden frenna of 3robi

12 dagen geleden
Rachid Afdak
Rachid Afdak

Na3robi

13 dagen geleden
Random dude
Random dude

Ewa Snelle

13 dagen geleden
Esmeralda De klooster
Esmeralda De klooster

Ben geen frenna fan maar ik wens jullie veel gezondheid liefde en heel geluk met de kleine bless๐Ÿ“ฟ

13 dagen geleden
ERNI KLT Apagie
ERNI KLT Apagie

777 stars frnn ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

13 dagen geleden
Dj_eliot NBA
Dj_eliot NBA

๐Ÿ™๐Ÿพ๐Ÿ’ฏ

13 dagen geleden
Pinar
Pinar

zo mooi om te zien dat rappers die we al jarenlang kennen vader worden...

13 dagen geleden
Kenzax X#
Kenzax X#

Drmmm

11 dagen geleden
BELLEBOEF
BELLEBOEF

Prachtig !!

13 dagen geleden
Erdogan Baba
Erdogan Baba

Black berry curve mini.....

13 dagen geleden
Gul
Gul

โค๏ธ๐Ÿ’ฏ

13 dagen geleden
Max G
Max G

Gefeliciteerd ๐Ÿ’

13 dagen geleden
jayden moreu
jayden moreu

is echt een goed nummer frenna you are the best!!!

13 dagen geleden
๊ง๊ง‚
๊ง๊ง‚

.

13 dagen geleden
BringmeJin
BringmeJin

Bro overal heeft hij zijn jas aan

13 dagen geleden
Shaqille Olf
Shaqille Olf

๐Ÿ™๐Ÿพโค

13 dagen geleden
Nitscha Gemerts
Nitscha Gemerts

โค๏ธ๐Ÿ’ฏ๐ŸฅฐNice

13 dagen geleden
Nely Blck Rose
Nely Blck Rose

Awww ๐Ÿ˜ prachtig zeg

13 dagen geleden
Oliseh Maasie
Oliseh Maasie

๐ŸŒน๐Ÿ’ช๐Ÿฟโค๏ธ๐Ÿ˜๐ŸซNice

13 dagen geleden
Reza Azimi
Reza Azimi

Gefeliciteerd broer heel veel mooie jaren er bij met je familie โคโคโค

13 dagen geleden
YoungClapZz038
YoungClapZz038

Gefeliciteerd man

13 dagen geleden
ND GG
ND GG

Beautiful black couple papa frenna trots ! ๐Ÿ˜โค๏ธ๐Ÿ’ช๐Ÿพ

13 dagen geleden
TRJD
TRJD

gefeliciteerd gap #team777

13 dagen geleden
augusto jesus
augusto jesus

gefeliciteerd one love frenna

13 dagen geleden
Giorgio Kobo
Giorgio Kobo

Frennaโค๏ธ๐Ÿ’ฏ

13 dagen geleden
OOM BAADRAIZ youngster GOOD VIBES
OOM BAADRAIZ youngster GOOD VIBES

Frenna king of love song๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

13 dagen geleden
Arcenio Gooding
Arcenio Gooding

Love voor Nairobi Hopelijk krijg ik ook op een dag mijn kleine๐Ÿ™๐Ÿฟ

13 dagen geleden
La Vida SรจvรฉRico
La Vida SรจvรฉRico

Frenna Goattle

13 dagen geleden
Nyarko TV
Nyarko TV

Congratulations ๐Ÿ‘

13 dagen geleden

Volgende

Frenna - Dragon Roll (prod Diquenza)

03:15

Frenna - Dragon Roll (prod Diquenza)

777 Records

Weergaven 1,2 mln.

๐ŸŽฌ Ge-Tik-Tokt!? - UNICEF Kinderrechten Filmfestival

7:41

๐ŸŽฌ Ge-Tik-Tokt!? - UNICEF Kinderrechten Filmfestival

Kinderrechten Filmfestival

Weergaven 113K

NF - CLOUDS

4:14

NF - CLOUDS

NFVEVO

Weergaven 11 mln.

Lijpe - Mansory ft. Frenna (prod. Trobi & Vanno)

04:38

Yade Lauren - Als ik je niet zie (Live 2021)

03:07

Yade Lauren - Als ik je niet zie (Live 2021)

Rachelle Huizinga

Weergaven 580K

ZSA ZSA SU! MIXTAPE VOL. 1

1:08:07

ZSA ZSA SU! MIXTAPE VOL. 1

zsa zsa su

Weergaven 3,8 mln.

Dopebwoy x 3robi - Marbella (feat. SRNO) [Official Video]

03:55

Night at Work | Instrumental Chill Music Mix

1:01:40

๐ŸŽฌ Ge-Tik-Tokt!? - UNICEF Kinderrechten Filmfestival

7:41

๐ŸŽฌ Ge-Tik-Tokt!? - UNICEF Kinderrechten Filmfestival

Kinderrechten Filmfestival

Weergaven 113K

NF - CLOUDS

4:14

NF - CLOUDS

NFVEVO

Weergaven 11 mln.

[MV] IU(์•„์ด์œ ) _ Celebrity

3:19

[MV] IU(์•„์ด์œ ) _ Celebrity

1theK (์›๋”์ผ€์ด)

Weergaven 48 mln.

NF - CLOUDS

4:14

NF - CLOUDS

NFVEVO

Weergaven 11 mln.

ํ˜„์•„ (HyunA) - 'GOOD GIRL' MV

3:04