De grootste partijen uitgelegd

 • Gepubliceerd op 14 dagen geleden

  NOS op 3

  Looptijd: 43:42

  Dit zijn de dertien grootste partijen in de Tweede Kamer uitgelegd. Kijk vanaf zaterdagavond 20 februari (19.00 uur) zeven dagen lang elke avond naar het NOS op 3 Verkiezingsprogramma.
  00:00 Intro
  01:19 50PLUS
  04:24 CDA
  07:48 ChristenUnie
  11:04 D66
  14:25 DENK
  17:37 Forum voor Democratie
  20:41 GroenLinks
  23:36 Partij van de Arbeid
  26:47 Partij voor de Dieren
  30:08 Partij voor de Vrijheid
  33:26 SGP
  36:24 SP
  39:31 VVD
  42:51 Outro
  Kijk vanaf vanavond dus naar het NOS op 3 Verkiezingsprogramma. Daarin komen de lijsttrekkers bij ons op bezoek en gaan we in op de vragen die jullie ons gesteld hebben. We gaan dieper in op thema’s die jullie belangrijk vinden en er is ook ruimte voor een lach. Het begint zaterdag met demissionair premier Rutte. De dagen daarna zullen de lijsttrekkers in duo’s aanschuiven.
  Dingetjes:
  Rob Jetten is nog steeds fractievoorzitter, we hebben hem per ongeluk tot oud-fractievoorzitter gebombardeerd, excuus. Daarnaast haalde de VVD bij de vorige verkiezingen 33 zetels, niet 32. Ze hebben er nu nog 32, omdat VVD-Kamerlid Wybren van Haga in 2019 uit de fractie is gezet, en zijn zetel meenam. Bij de partijen waaruit GroenLinks is ontstaan, tonen we het logo van de NCPN, dat had de CPN moeten zijn.
  ---

  Verantwoording:
  In deze video is gekozen voor de dertien partijen die nu al in de Tweede Kamer zijn vertegenwoordigd, en die volgens de peilingen de meeste aanspraak maken op minimaal één zetel. In alle gevallen waarin we spreken over het kabinet, dus over de premier en de ministers, spreken we over ‘demissionair’, omdat het kabinet is gevallen. Voor een onafhankelijke volgorde hebben we gekozen voor alfabetische volgorde. Als we Jesse Klaver ‘de jongste lijsttrekker van het stel noemen’, dan doelen we op de dertien besproken partijen. De allerjongste is Jaron Tichelaar (19 jaar) van de partij JONG). Sommige afsplitsingen van de partijen worden in de video terloops genoemd. Maar er zijn natuurlijk meer partijen, in totaal 37. Drie van de nieuwkomers zullen bij ons te gast zijn in het NOS op 3 Verkiezingsprogramma: BIJ1 (Sylvana Simons), JA21 (Joost Eerdmans) en VOLT (Laurens Dassen). Hier (www.tkverkiezingen.com/id/vldbjed38mns/kandidaten_bij_de_tweede) vind je alle partijen die meedoen.
  Bron stemgedrag over moties in de Tweede Kamer: partijgedrag.nl/. Partijgedrag is gemaakt door Elwin Oost. Hij wilde meer duidelijkheid geven over het werkelijke gedrag van partijen, los van wat er in verkiezingsprogramma's staat of wat er tijdens campagnes wordt beloofd. Hij heeft daartoe geautomatiseerd het stemgedrag van de partijen ontleed en doorzoekbaar gemaakt. Op de site kun je zelf bepalen welke partij wat betreft stemgedrag het meeste past bij jouw wensen en idealen. De site is onafhankelijk en niet gesubsidieerd.
  Opnamelocaties: Koepelgevangenis Breda (Jeanine), Werkspoorkathedraal Utrecht (Bobby, Gemeentemuseum Den Haag (Emil).
  Muziek: ThatKidGoran
  nlblow.info
  Meer video’s? Abonneer je op ons kanaal en praat mee! bit.ly/2PJk8Xg

  Volg NOS op 3 ook op Instagram: nosop3

  ---------------------------------------------------------------

  ● VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl

  ● VOLG ONS OOK HIER: Facebook: nosop3 Twitter: nosop3
  ___________________________________________________

  De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Bij NOS op 3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook vind je hier uitleg bij het nieuws.
  #verkiezingen #tweedekamer #stemmen

NOS op 3
NOS op 3

0:00 Intro 1:19 50PLUS 4:24 CDA 7:48 ChristenUnie 11:04 D66 14:25 DENK 17:37 Forum voor Democratie 20:41 GroenLinks 23:36 Partij van de Arbeid 26:47 Partij voor de Dieren 30:08 Partij voor de Vrijheid 33:26 SGP 36:24 SP 39:31 VVD 42:51 Outro

12 dagen geleden
nick Jefferson
nick Jefferson

Wat een hoop nepnieuws over FvD. Al die opspraakspul zoals complotten is domme onzin, allang gedebunked. Waarom noemen jullie niet dat Rutte zo vaak racistisch in opspraak is gekomen en veroordeeld is door de rechter voor aanzetten tot discriminatie. Als er iemand racistisch is , is het zwart op wit Rutte.

4 dagen geleden
oscarvw1975
oscarvw1975

NOS = nep nieuws 🖕🏻 eenzijdig, partijdig én vooringenomen

5 dagen geleden
Gino Witveld
Gino Witveld

Will Ben je ook al psycholoog ? Interessant je weet precies hoe je een hoop onzin heel mooi kan brengen 🤣

6 dagen geleden
Will
Will

@Gino Witveld Dat er fors bezuinigd is op de zorg, waardoor er maar 1.350 IC bedden beschikbaar zijn op een bevolking van ruim 17 miljoen, zal ik niet ontkennen. En dat de lage salarissen, gecombineerd met een hoge werkdruk en veel bureaucratie en administratie mijn beroep onaantrekkelijk maken zal ik ook nooit tegenspreken. En ja, mijn collegae op de afdeling plastische chirurgie hebben het zelfs rustig, want die zorg is afgeschaald. Maar die collegae zijn niet inzetbaar op de IC. En als zelfs familieleden en kennissen, die in de zorg zouden werken, u er niet van kunnen overtuigen dat er door deze pandemie echt een crisis is ontstaan in de gezondheidszorg, dan ga ik dat niet eens proberen. Ik vraag mij, als iemand met oprechte interesse in de psychologie altijd wel af hoe het kan dat mensen zoveel afstand van de echte wereld hebben kunnen nemen? Wat is er mis gegaan in hun levens? Hoe zijn die levens mislukt? Van Willem Engel weet ik dat zijn vader veel problemen had met de overheid en dat dus zijn overgang naar de complot-idoten heeft gefaciliteerd. En Jeroen Pols was een veroordeelde crimineel, die in de gevangenis een rechtenstudie heeft gevolgd. Maar hoe zijn honderdduizenden medeburgers zo ver afgedreven van de mogelijkheid om nog logisch na te denken, waarbij zij mensen die dit nog wel doen beschuldigen van door de massamedia ingegeven schaapachtig gedrag? Maar dan gaan wij niet uitkomen. Dus laat ik het hier maar bij. Ik ben weliswaar geïntereseerd in psychologie, maar het is niet mijn verantwoordelijkheid om mensen met waandenkbeelden te genezen. En dat verwijt ik de kabineten in de afgelopen jaren wel. Deze mensen hadden, indien niet zo fors was bezuinigd op de gezondheidszorg, wel de noodzakelijke hulp kunnen krijgen.

6 dagen geleden
Gino Witveld
Gino Witveld

Will je klinkt precies als zo een mainstream media figuur. Begin nou niet over de zorg me moeder werkt in de zorg. En een vriendin van me werkt in de zorg. Dus hou nou maar op met je standaard verhaaltje waar iedereen allang doorheen prik. De zorg wordt al tijden kapot bezuinigd en ouderen zijn onder kabinet Rutte alleen maar in slechtere omstandigheden gaan leven. Dit standaard riedeltje werkt hier niet. Ik snap dat je dit doet voor de mensen die door me bericht aan het denken worden gezet. Op jou reageren heeft eigenlijk ook geen nut. Waarschijnlijk is dit je werk mensen in een slecht daglicht proberen te zetten. Die anderen zelf onderzoek willen laten doen en zelf willen laten nadenken. Dat kan zo een links slinks figuur als jij natuurlijk niet hebben. Want je wil dat we als schaapjes volgen wat een ander zegt zonder dat daar enige twijfel bij is. Fijne dag.

6 dagen geleden
soinu foig
soinu foig

"Coffeeshops moeten dicht" "Voor een drugsvrije samenleving" ...gaat iemand het haar vertellen?

Uur geleden
Frank Derksen
Frank Derksen

Beste is pvv, fvd puur om de kliek van laaste 10 jaar ff dikke middel vinger te geven🤣

4 uur geleden
soinu foig
soinu foig

Natuurlijk moet FvD weer zwart gemaakt worden. NOS is duidelijk links.

Uur geleden
Eggboy's sister ry
Eggboy's sister ry

Door deze video ga toch stemmen deze jaar 🤔dank aan NOS 👌

4 uur geleden
tomurg
tomurg

Ben zelf niet echt een stemmer en meer politiek neutraal. Maar als ik tijd heb of toevallig bij het stem bureau in de buurt ben ga ik voor de partij voor de dieren. Maar dan alleen omdat thuis geen gezeik te krijgen wat over het algemeen al vaak genoeg het negatieve effect is van politiek en omdat ik van dieren hou, meer dan van mensen.

4 uur geleden
Alexander de Sévaux
Alexander de Sévaux

See you at the stembus😎

4 uur geleden
BLACKLIGHT
BLACKLIGHT

Een 45 min video politiek video in elkaar zetten en dan alsnog even dikke beat erin zetten 43:33 heerlijk

5 uur geleden
Sarah
Sarah

Gaan jullie nog een video maken over de kleinere partijen? Er gaat al zoveel zendtijd naar de zittende partijen

8 uur geleden
Gijs Dull
Gijs Dull

Het eerste is al duidelijk. Markie gaat er gewoon al met de winst vandoor. Daar ben ik blij mee! Een persoon zoals Wilders als minster president zie ik namelijk niet echt zitten. Naast dit doet Rutte het gewoon prima, ik zie niet echt wat die fout doet.

9 uur geleden
Downstars
Downstars

13 is het getal van de dood, wat willen jullie daar mee zeggen?

11 uur geleden
Ronald
Ronald

Goede video! Dank 👌🏻 Ik heb m uitgekeken, dus hier dat hartje 😅

11 uur geleden
jappie bouwman
jappie bouwman

❤️

12 uur geleden
Yothi tweeling
Yothi tweeling

Wanneer NOS lange video uploadt 40:11

13 uur geleden
~Matthijs
~Matthijs

Ik vind dat dit wel allemaal heel leuk wordt verteld. Groenlinks wordt helemaal aangeprezen en forum wordt helemaal afgekraakt. NOS in ongelofelijk links en kraakt al het rechtse af.

13 uur geleden
Oliver Smith
Oliver Smith

Lang leven Kapitalisme! Socialist don't matter!

14 uur geleden
Oliver Smith
Oliver Smith

Belasting omlaag. Geldkraan dicht. Dit systeem aanpakken. Betaal niet meer voor criminelen en hun huis en eten en noem het maar op. Laat hun waardeloze ouders het maar betalen. Jou kind jou geld. Jou gezondheidzorg jou geld. Betaal niet voor andere! Belasting omlaag zodat de middenklas meer geld heeft de rest doet er niet toe betaal niet voor andere!

14 uur geleden
Hayrunnisa Cuha
Hayrunnisa Cuha

hallo mensen van x11

16 uur geleden
Angelina Kafeja
Angelina Kafeja

VRT, maak dit eens voor België

18 uur geleden
Myungsoo
Myungsoo

Natuurlijk moet FvD weer zwart gemaakt worden. NOS is duidelijk links.

20 uur geleden
Myungsoo
Myungsoo

@Dr Vagax waarom benoemen ze vooral negatieve feiten van rechtse partijen op ?

6 uur geleden
Dr Vagax
Dr Vagax

Ze noemen feiten op en nu zijn ze links?

7 uur geleden
Darinkification
Darinkification

Wacht even, voor vrijheid en democratie? Je bedoeld vast tegen vrijheid en voor dictatuur, Je kan wel proberen een gelikt verhaaltje te verkopen maar het begint wel op te vallen dat het haaks op de realiteit staat.

Dag geleden
Darinkification
Darinkification

er is maar 1 partij die tegen de corona coronamaatregelen is.

Dag geleden
Totally Average Gamer
Totally Average Gamer

Uitkering omhoog maar alleen voor mensen die op 11 oktober geboren zijn

Dag geleden
Sonal Frances Engels
Sonal Frances Engels

DENK: geen racisme, geen verdeeldheid, steun de minderheid! OOK DENK: geen steun voor LGBTQ Live to what you preach man

Dag geleden
Anne x
Anne x

Waar blijfen de 22 anderen partijen? :)

Dag geleden
Laura RobloxXxAesthitc
Laura RobloxXxAesthitc

Ik vind wel dat christen vaak wel afgewezen worden ik ben ook christen en word gepest door wat er in de politici gebeurt en dat is raar

Dag geleden
koninglodewijk
koninglodewijk

wat een leuke video. ik heb eer veel van geleerd.❤️

Dag geleden
Peter Hoefnagels
Peter Hoefnagels

Goede video NOS! Ik ga het bespreken in de klas!

Dag geleden
lucasino8
lucasino8

Zeg dat je zoon meer video's moet maken. Groetjes

11 uur geleden
The Mx5 Channel
The Mx5 Channel

Als 26 jarige komt stemmen nog steeds over als kiezen tussen 20 maaltijden bij een restaurant waar je helemaal niet wilt eten. Maar je uiteindelijk maar niks besteld of wat pakt wat je kent. Want er is geen partij waar ik het 100% mee eens bent. Ik vind het maar een lastig systeem.

Dag geleden
Ilse Denekamp
Ilse Denekamp

Hele goede en prettige video! Thanks ik had er veel aan!!

Dag geleden
Poep op je buik
Poep op je buik

niets over het voorliegen van d66 over russisch invloed tijdens de verkiezingen waar wel roepen dat men zegt dat de pvv in strijd met de grondwet werkt volgens sommige... daar heeft D66 ook een handje van... referendum. donorwet. maar dat laatste noemen we maar niet....

Dag geleden
jac
jac

jullie moeteb echt engels gaan ondertitelen voor mensen met een migratieachtergrond die niet zo goed nederlands kunnen

Dag geleden
Matsou 1903
Matsou 1903

ah nu begrijp ik wat die letters inhouden :) heeft me een goeie 43 minuten gekost lol

Dag geleden
Typically Thomas
Typically Thomas

22:10 "100 km per uur" Das Rutte, genie

Dag geleden
Eline Pol
Eline Pol

groenlinkssss

Dag geleden
Drecon84
Drecon84

Geen ruimte voor diepgang in zo'n stukje, maar heel erg sterk als overzicht van wat er allemaal te koop is. Goed werk!

Dag geleden
D. M.
D. M.

Ik zie heel veel "goedkoper dit", "meer dat" terug, en dat is denk ik tekenend voor de politiek (ben geen expert), maar waar moet dat geld allemaal vandaan komen?

Dag geleden
bofooit gojo
bofooit gojo

"CDA (niet pvv)" humorrrr 😂

Dag geleden
Willem Gijs
Willem Gijs

VVD stemt altijd mee met D66. Ze zijn gewoon links midden. Niet rechts midden.

2 dagen geleden
bofooit gojo
bofooit gojo

συνομιλίες συνδέθηκαν απευθείας στο κινητό μου. Η Μάικλ με βοήθησε να την παρακολουθώ όλο το εικοσιτετράωρο και πήρα συγκεκριμένα στοιχεία για τις διαφυγές της. Εάν

Dag geleden
Willem Gijs
Willem Gijs

Vrijheid staat centraal bij het VVD. Nou dat is te merken.

2 dagen geleden
Willem Gijs
Willem Gijs

Ik heb niet gekeken. Maar zijn de appjes van CDA en VVD ook genoemd? Gok van niet ;). En dat die appjes van Fvd er slechts 17 waren van de 200k berichten? in een onofficieel forum app? Die niet eens beheerd werd door Freek Jansen?

2 dagen geleden
Willem Gijs
Willem Gijs

Inmiddels gekeken. Niks over de appjes van het CDA en VVD. Toevallig hoor. Wel FVD benoemen maar niet de rest ;).

2 dagen geleden
Willem Gijs
Willem Gijs

Gewoon allemaal Fvd stemmen. Je gaat toch geen prikkie nemen voor iets waarvan wij jongeren een 99.99% kans hebben om het overleven? En over de hele linie 99,77%? Ik wil gewoon door Europa kunnen reizen zonder dat verplicht een prik moet hebben. Voor iets wat minder gevaarlijk is dan autorijden voor mij. Gaat mij puur om het principe. Ik beslis zelf over wat ik wel en niet neem.

2 dagen geleden
masterkey14
masterkey14

Stemmen is altijd zinloos!!!! Kabinet is te sterk! In alle gevallen!!! Veel meer transparantie en veel meer controle op het Kabinet. Wel goede informatie.

2 dagen geleden
Salie Cryptoman
Salie Cryptoman

Niet onverwacht dat FVD slecht uit dit stukje komt. Gemaakt door de NOS.

2 dagen geleden
Griffix
Griffix

FVD

2 dagen geleden
MP Ante
MP Ante

Iedereen zegt in de comments dat jongeren zich niet bezig houden met de politiek, dat jongeren niet weten wat er afspeelt etc. Ik ben zelf 13 jaar maar ben erg bezig met de politiek. In mijn klas zijn we ook er erg mee bezig. Ik vind dit heel erg, dat iedereen zomaar over alle jongeren gaan zeggen. Je bent vrij om je mening te uiten maar houd rekening met andere!

2 dagen geleden
Dutch Salafs
Dutch Salafs

31:33 HAHAHAH

2 dagen geleden
1alexloch
1alexloch

Kan dit ook voor kleinere partijen gebeuren?

2 dagen geleden
MajorNL
MajorNL

Het blijft lastig om te kiezen welke partij jou nou het beste reflecteert. Het is nu wel duidelijk geworden op welke partijen ik totaal NIET zou stemmen. Komt er ook nog een video over de opkomende partijen (partijen die op dit moment nog een zetel in de tweede kamer hebben)?

2 dagen geleden
Schofield
Schofield

@MajorNL top, en zeker eens maar geeft toch een beter beeld dan deze video. Ik lees zelf altijd de partij programmas om te zien wat een partij nou echt wil

10 uur geleden
MajorNL
MajorNL

@Schofield zeker al gedaan, alhoewel stemwijzers ook niet 100% integer zijn

10 uur geleden
Schofield
Schofield

Wellicht gewoon de kieswijzer invullen inplaats van een subjectieve video kijken

11 uur geleden
JEUGDZORG vs MENSENRECHTEN
JEUGDZORG vs MENSENRECHTEN

Als iemand heeft de laatste persconferentie gezien dan snap dat de MAATREGELEN ONZIN ZIJN! Welkom op mijn YouTube - kanaal, waar ik over ONZIN die andere organisatie verkoopt, namelijk organisatie alias Jeugdzorg! Jeugdzorg is een gele georganiseerde en daarom ook gelegaliseerde maffia die onder dekmantel van noodzakelijke uithuisplaatsingen zich bezighoud met ILLEGAALE ADOPTIES EN KINDERROFF EN KINDERHANDEL!

2 dagen geleden
Charlotte Bx
Charlotte Bx

Ik had nooit verwacht dat ik een video over de politiek af zou kijken😂

2 dagen geleden
Maik Lok
Maik Lok

Wel duidelijk wie het script heeft geschreven haha

2 dagen geleden
Deneaz
Deneaz

Ik snap niet hoe je dit kan kijken en alsnog op groenlinks kan stemmen

2 dagen geleden
Samot?
Samot?

Sorry hoor maar 50+ is gewoon comedy

2 dagen geleden
Dab 38
Dab 38

Goed filmpje. Komt er Engelse ondertiteling beschikbaar?

2 dagen geleden
George Thomas
George Thomas

Γνωρίζω έναν πολύ καλό χάκερ που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε είδος πειρατείας, είτε τηλέφωνα είτε υπολογιστές. Η γυναίκα μου ήταν τόσο ομαλή στο κρύψιμο της απιστίας της, οπότε δεν είχα καμία απόδειξη για μήνες. Μου παραπέμφθηκαν σε κάποιον χάκερ και αποφάσισα να τον δοκιμάσω. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο, επειδή όλα τα μηνύματα κειμένου της συζύγου μου, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Facebook, το Whatsapp, τα μηνύματα κειμένου, το Viber, το IG και ακόμη και οι τηλεφωνικές συνομιλίες συνδέθηκαν απευθείας στο κινητό μου. Η Μάικλ με βοήθησε να την παρακολουθώ όλο το εικοσιτετράωρο και πήρα συγκεκριμένα στοιχεία για τις διαφυγές της. Εάν πιστεύετε ότι ο σύντροφός σας είναι ειδικός στην απόκρυψη της περιπέτειας εξαπάτησης, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο whatsapp [+33 7 52 41 47 65] ή να στείλετε email στο [arturplavnik@gmail.com] για να του πείτε ότι ο Κέλβιν σας παραπέμπει. Ο Θεός να ευλογεί. 🙂 🙂. 💪 📢 💪 💪.

2 dagen geleden
dopesoul
dopesoul

Jammie, nog een portie propaganda voor het politiek theater

3 dagen geleden
Danique Adam
Danique Adam

fantastisch hoe neutraal en objectief dit gepresenteerd en vormgegeven is! kudos : )

3 dagen geleden
Miriam Korver
Miriam Korver

Wanneer komt de dertien kleinste partijen uitgelegd

3 dagen geleden
Wu Wei
Wu Wei

We krijgen weer de mening van de NOS cq regering door onze strot gedouwd. Wie kijkt er nog naar die onzin?

3 dagen geleden
Castor Klapaucius
Castor Klapaucius

Ik ben 19 en sinds vorig jaar maart lid van de PvdA en JS. Er zijn wel wat oudere gezichten maar het ontbreekt er ook niet aan de jongeren :)

3 dagen geleden
Thijs!
Thijs!

Heb geen idee hoe ik kan bewijzen dat ik deze hele video 2x heb gezien! Ik vond dat jullie dit echt fantastisch hebben uitgelegd, zo maken jullke dit onderwerp erg interessant.

3 dagen geleden
Anniek
Anniek

Henk Krol: Te veel ego bij 50 Plus Ook Henk Krol: 'Lijst Henk Krol'

3 dagen geleden
Chahinez
Chahinez

Voor de mensen die niet gaan stemmen, stem alsnog! Laat je stem horen! Maakt niet uit of je buitenlander bent, stem!

3 dagen geleden
Nionity
Nionity

Ik ga voor het CDA Stemmen! Bevalt voor mij het beste. Het past bij mijn leeftijd en het past bij wat ik nodig heb als leider van nederland. En in volgorde welke partijen bij mij passen | CDA,GL,D66,PvdA,PvdD,SP Veel plezier met stemmen iedereen!

3 dagen geleden
E&A
E&A

Pff ik hoop zo dat mensen niet op Fvd gaan stemmen

3 dagen geleden
E&A
E&A

@Schofield lees mn comment hierboven

11 uur geleden
E&A
E&A

@ppp q hahaha das mn broertje. Klopt ik ben idd bang. Omdat mensen op basis van false informatie op partijen stemmen, zo is het bijvoorbeeld bij fvd vooral door corona dat mensen daarop stemmen. Hierdoor gaat veel verdeeldheid komen in de samenleving, kijk maar naar Amerika. Dat vind ik zonde. De SGP vind ik een nare partij omdat ze zoo conservatief zijn en willen bepalen over het lichaam van een vrouw maar aan de andere kant wel de doodstraf in willen voeren en ook tegen het homohuwelijk zijn. Iedereen mag zeker stemmen op wat hij zei wilt, dat is nou eenmaal democratie wat het allerbelangrijkste is. Maar door deze redenen hoop ik niet dat veel mensen gaan stemmen hierop.

11 uur geleden
Schofield
Schofield

Waarom niet?

11 uur geleden
ppp q
ppp q

je luisterd jacin, rook je ook blok?

2 dagen geleden
ppp q
ppp q

@E&A we leven in een democratie waar maak je je druk om? je bent duidelijk bang ergenst voor en ben benieuwd naar wat ik val je niet aan

2 dagen geleden
F
F

Foutje bij 50+ ze willen niet af van het eigen risico in de zorg maar enkel een verlaging van het bedrag.

3 dagen geleden
Laura Jane
Laura Jane

ik wil stemmen voor JONG

3 dagen geleden
Joost Paas
Joost Paas

D66, Christenunie en GroenLinks zijn niet meer voor de basisbeurs, dus deze informatie is onjuist

3 dagen geleden
Snelle Fiets
Snelle Fiets

FvD wil ook een autobahn in nederland. Dus heen 100 meer!

3 dagen geleden
Abel Prins
Abel Prins

Veel patrtijen stemmen bijna nooit mee met de PVDD

3 dagen geleden
N3PTUN3S
N3PTUN3S

“Linkse mensen die even vertellen hoe de politiek werkt”

3 dagen geleden
minij hooi
minij hooi

D66: meer democratie Ook D66: geen referendum meer.

3 dagen geleden
bradley boomsma
bradley boomsma

waar is de pvdv geert wilders

4 dagen geleden
minij hooi
minij hooi

holy shit, de productie kwaliteit van dit kanaal is zo ongelooflijk hoog. Dankjewel nos, mooie video!

3 dagen geleden
Mika Zijderveld
Mika Zijderveld

Dat word sowiezo PVV

4 dagen geleden
nick Jefferson
nick Jefferson

Wat een hoop nepnieuws over FvD. Al die opspraakspul zoals complotten is domme onzin, allang gedebunked. Waarom noemen jullie niet dat Rutte zo vaak racistisch in opspraak is gekomen en veroordeelt is door de rechter voor aanzetten tot discriminatie. Als er iemand racistisch is , is het zwart op wit Rutte.

4 dagen geleden
It'sMeJulia
It'sMeJulia

Hele video gekeken. Heel interessant en leerzaam. Goed bezig NOS, jullie gaan lekker met de tijd mee👌🏼

4 dagen geleden
stiksr
stiksr

NPO explainer alias Propagandist 2.0...Iemand die het nieuws direct samen met een hapklare conclusie voor de kijker/luisteraar brengt.... - Als je nieuws kijkt maar - zelf daarna geen conclusies hoeft te trekken - omdat diegene die het "Explained" al voor je doet....wordt er een ordinaire poging ondernomen om u te sturen in uw denken.  Geef mij maar nieuws zonder de explainer's explanations ....ik trek mijn eigen conclusies wel na het horen van de informatie.

4 dagen geleden
PetardeWoez
PetardeWoez

Kun je een voorbeeld geven van in de video? Alles wat werd verteld was feitelijk en ik heb geen mening kunnen vinden. Volgens mij heb je de video helemaal niet eens bekeken. Het feit dat je zelf zo'n mislukking bent ligt niet altijd aan anderen.

3 dagen geleden
Bo Klaris
Bo Klaris

Kunnen jullie misschien ook zo'n video over de partijen maken die we nu niet gezien hebben. Er zijn een hoop partijen die nieuw zijn of afsplitsingen zijn van huidige partijen.😊

4 dagen geleden
Debby Vergoossen
Debby Vergoossen

I love it!!! Alle informatie die je nodig hebt, op een rij. Precies wat ik nog nodig had voordat ik goed overwogen naar de stembus kan

4 dagen geleden
BartjeYeYo Gaming
BartjeYeYo Gaming

We hebben echt teveel partijen.

4 dagen geleden
BartjeYeYo Gaming
BartjeYeYo Gaming

Party met als thema vertrouwen😂😂😂

4 dagen geleden
Tamar
Tamar

@nosop3 kunnen jullie Engelse ondertiteling toevoegen ?

4 dagen geleden
ihateyoutube
ihateyoutube

Geen VOLT?

4 dagen geleden
Will
Will

I am thrilled how well this video is organized, as an expat in Netherlands this is a super good video for me to understand Dutch regime and learn some Dutch at the same time

4 dagen geleden
Tara De Visser
Tara De Visser

mega goede video!

4 dagen geleden
opzz xsin
opzz xsin

1:57 hahahahahaha waarom is dit geen meme

4 dagen geleden
Cynthia N
Cynthia N

Mbo heeft ook recht op studentenkortingen en voordelen? Dat hebben ze al?? Zij krijgen tenminste 80 euro per maand aan studiefinanciering en wanneer je uitwonend bent is dit wel 170 euro. Als hbo’er of wo’er krijg je helemaal niks.

4 dagen geleden
opzz xsin
opzz xsin

gangstalk me on a daily basis. They intimidate me with police cars. I want my privacy and human rights back now!

4 dagen geleden
musa sheikh mo
musa sheikh mo

Meestal stemmen racisten op pvv en FVD waarom zeg je dat niet??

4 dagen geleden
Ceder Veltman
Ceder Veltman

holy shit, de productie kwaliteit van dit kanaal is zo ongelooflijk hoog. Dankjewel nos, mooie video!

4 dagen geleden
wietsnuiver123
wietsnuiver123

FVD ENIGSTE KEUZE MENSEN

4 dagen geleden
cecile graven
cecile graven

En hoe zit het met een basis-inkomen voor iedereen?

4 dagen geleden
Shoppa 94
Shoppa 94

STEM FVD

4 dagen geleden
Yeahwhateveridc
Yeahwhateveridc

Ik stem FvD!

5 dagen geleden
NL Valentijn
NL Valentijn

PVV kiezers luister goed 31:35 😂

5 dagen geleden
superdogmeatmeat
superdogmeatmeat

Damn SGP klinkt best wel cool met hoe jullie het brengen.

5 dagen geleden
Rudy4891
Rudy4891

Ik mis volledig het onderwerp corona lieve mensen. Er is slechts 1 partij die een andere aanpak wilt. FVD Vergeten in het filmpje?? 😂😂 Onee, uiteraard bewuste!!

5 dagen geleden
Mandy
Mandy

Allemaal gekeken maar hoe bewijs ik dat? ;)

5 dagen geleden
Nathalia welles
Nathalia welles

En bij1 of volt ?

5 dagen geleden
Mauricio
Mauricio

Lol 35:39, je kan al zien hoe zij er over denkt haha

5 dagen geleden
Aafkeeeee
Aafkeeeee

Top video !!!

5 dagen geleden

Volgende

Better brain health | DW Documentary

42:32

Better brain health | DW Documentary

DW Documentary

Weergaven 10 mln.

Dutch Public Broadcasting - Sunday with Lubach (S09)

16:46

Dutch Public Broadcasting - Sunday with Lubach (S09)

vpro zondag met lubach

Weergaven 1,5 mln.

Is biologische voeding gezonder?

39:00

But how does bitcoin actually work?

26:21

But how does bitcoin actually work?

3Blue1Brown

Weergaven 8 mln.

JoeyAK - Gunkolf Rap (prod. Gubes)

3:15

JoeyAK - Gunkolf Rap (prod. Gubes)

JoeyAK

Weergaven 1,7 mln.

20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION

49:23

20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION

Sidemen

Weergaven 11 mln.